به گزارش ايرنا، حجت الاسلام محمد باقر خوانساري روز يكشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اين كتابخانه با رويكرد پژوهش محوري، امكان استفاده از منابع غني و معتبر، مطالعه آسان كتاب بدون محدويت مكاني و زماني و سهولت در دسترسي به موضوع ها، مولفان، ناشران، كتاب هاي مجموعه اي را دارد.
وي افزود: علاقه مندان با مراجعه به سامانه www.hamrahnoor.ir مي توانند از خدمات اين كتابخانه در حوزه علوم اسلامي و انساني، علوم قرآني و حديثي، دانشگاهي و درسي بهره مند شوند.
وي با اشاره به اين كه در اين كتابخانه حقوق مالكيت معنوي نويسندگان و ناشران حفظ شده است، گفت: 2 هزار و 800 مجوز مكتوب براي بارگذاري كتاب ها در اين مركز وجود دارد تا بتوانيم ترويج فرهنگ بهره مندي از كتابخانه هاي ديجيتالي را در جامعه نهادينه كنيم.
معاون مركز تحقيقات كامپيوتري علوم اسلامي ادامه داد: اين كتابخانه در 2 قالب با عنوان قابليت خريد كتاب ها با پرداخت 10 درصد قيمت فيزيكي كتاب و اشتراك به صورت زمان دار تهيه شده است تا نيازهاي علوم انساني و اسلامي پژوهشگران و عموم مردم را برطرف سازد.
وي با بيان اين كه قابليت بارگذاري 40 هزار جلد كتاب در اين كتابخانه بسترسازي شده است گفت: 37 هزار جلد آماده شده است . به مرور زمان در اين كتابخانه ارائه مي شود كه شامل كتاب ها به زبان عربي و فارسي است.
وي، دسته بندي كتاب ها بر اساس مولف، عنوان، ناشر، جستجوي كتاب، امكان تفكيك كتاب بر اساس زبان عربي و فارسي، نصب سبك و آسان، مديريت كتابخانه شخصي، امكان دريافت و مطالعه كتاب بر روي رايانه، هماهنگ با نسخه اندرويدي، دسترسي به اطلاعات تفصيلي كتاب، نمايش فهرست به صورت خلاصه، ليستي و يا جدولي، دسترسي آسان به پاورقي ها، حاشيه نويسي، رنگي كردن متن، علامت گذاري و ساير موارد را از جمله قابليت هاي اين نرم افزار برشمرد.
خوانساري خاطرنشان كرد: براي تهيه اين كتابخانه حدود چهار سال زمان صرف شده است ضمن اين كه نرم افزار كتابخانه، پشتيباني فني چند ساله را دارد.
وي با بيان اين كه مركز تحقيقات كامپيوتري علوم اسلامي از سال 68 در قم تاسيس شده است گفت: بيش از 20 هزار جلد كتاب ديجيتال در قالب 12 هزار عنوان، يك ميليون مقاله در قالب يك هزار و 250 عنوان نشريه و 250 عنوان نرم افزار با موضوع همايش ها و ساير موارد توسط اين مركز توليد شده است.
وي گفت: سامان دهي و مديريت عرضه و توزيع محصولات نور در فروشگاه ها، نمايشگاه ها و مجامع اطلاع رساني داخلي و خارجي، تلاش براي ترويج نشر الكترونيك، فعاليت مستمر در زمينه هاي تبليغاتي و اطلاع رساني، ارتباط با رسانه هاي جمعي و انعكاس موفقيت هاي مركز، ارتباط و تبادل نظر با ساير مراكز و موسسه هاي همگرا، ارائه خدمات فرهنگي و نرم افزاري به مولفان و ناشران و پاسخ گويي به پرسش ها و مراجعه هاي كاربران نرم افزارهاي نور از جمله مهمترين فعاليت هاي اين معاونت است.
/8138/ 1175
معاون مركز كامپيوتري علوم اسلامي:
كتابخانه همراه نور در فضاي مجازي عرضه شد
۲۰ اسفند ۱۳۹۶، ۱۳:۰۳
کد خبر:
82858642
قم- ايرنا- معاون بازرگاني و خدمات فرهنگي مركز تحقيقات كامپيوتري علوم اسلامي گفت: كتابخانه همراه نور با 20 هزار جلد كتاب بر بسترهاي تلفن همراه، وب سايت و رايانه عرضه شد.