۲۱ اسفند ۱۳۹۶، ۱۳:۲۹
کد خبر: 82859864
T T
۰ نفر
هماهنگي اركان حكومتي فضاي خوبي در استان كرمان فراهم كرده است

كرمان – ايرنا- استاندار كرمان گفت: هماهنگي اركان حكومتي و سياسي فضاي بسيار خوبي براي توسعه در اين استان فراهم كرده است.

به گزارش ايرنا، عليرضا رزم حسيني روز دوشنبه در نشست شوراي اداري استان كرمان با حضور معاون پارلماني رياست جمهوري افزود: فضاي استان در جهت هم افزايي و همگرايي بوده است و از اين رهگذر كارهاي خوبي در استان آغاز شده است.
وي ادامه داد: در سال جاري تمامي جلسات شوراي اداري استان با حضور شخصيت هاي برجسته كشوري و رسانه ها برگزار شد و براساس نظر سنجي انجام گرفته از مسئولان استاني، كيفيت اين جلسات راضي كننده بوده است .
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان كرمان نيز در اين نشست با اشاره به توليد 108 هزار خودرو در استان كرمان در سال جاري، گفت: در حوزه رونق توليد نيز تاكنون بيش از 580 ميليارد تومان تسهيلات توزيع شده كه از اين حيث استان كرمان رتبه ششم كشور را به خود اختصاص داده است.
جعفر رودري افزود: الگوي اقتصاد مقاومتي استان كرمان در سال 96 توسط رئيس جمهوري به ساير استان هاي كشور ابلاغ شده است كه نشان از پيشتازي كرمان دارد.
وي خاطرنشان كرد:به ابتكار استاندار كرمان در گام اول اجراي الگوي اقتصاد مقاومتي، ايده شهر نمونه اقتصاد مقاومتي مطرح شد و پس از تمرين و رصد نتايج، اين الگو به كل استان در دو گام تعميم داده شد.
وي با بيان اينكه مقام معظم رهبري در فرمايشات خود اين الگو را تاييد كرده اند، بيان كرد: هم اكنون 23 معين اقتصادي درهشت منطقه اقتصادي در يك برنامه مدون پنج ساله مشغول به فعاليت هستند كه در اين برنامه ها پروژه هاي زيرساختي و مفهومي با نگاهي دو طرفه و از طرف ديگر مشاركت در ايجاد زيرساختها و همچنين توانمندسازي جوامع محلي با الگوبرداري از تجارب قلعه گنج و ترسيب كربن را دنبال مي كنيم.
رودري با اشاره به جذب 22 هزار ميلياردتومان سرمايه گذاري در استان كرمان، گفت: تاكنون 101 جلسه ستاد اقتصاد مقاومتي در سطح استان تشكيل شده كه در سال 96، تعداد 107 مصوبه و مجموعا 393 مصوبه را تاكنون داشته ايم كه 40 درصد اين جلسات در شهرستان ها، 30 درصد در تهران و 30 درصد در مركز استان تشكيل شده است.
وي اظهار كرد: در سال جاري 450 پروژه اقتصاد مقاومتي براي استان كرمان تصويب شده است و تاكنون 149 پروژه با پيشرفت بالاي 65 درصد به صورت برش استاني ملي، 152 پيشنهادات فرادستگاهي استاني و 149 پروژه غيردولتي تعريف كرده‌ايم.
وي با اشاره به اين مطلب كه براي اجراي پروژه هاي اقتصاد مقاومتي استان كرمان، به 9 هزار و 100 ميليارد تومان اعتبار نياز است، 15 درصد تامين مالي اين پروژه ها از منابع دولتي و 85 درصد توسط بخش خصوصي انجام خواهد شد .
رودري با اينكه 67 درصد سرمايه گذاري و ايجاد اشتغال اين پروژه در قالب 110 پروژه با اولويت كاري تعريف شده افزود: در صورت تحقق اين 110 پروژه، 75 درصد هدف توليد و اشتغال استان در سال جاري محقق خواهد شد كه براي 22 هزار 407 نفر ايجاد اشتغال خواهد كرد و پيش بيني مي شود كه براي اين تحقق به 4 هزار و 200 ميليارد تومان اعتبار نياز داريم.
وي با بيان اينكه نرخ مشاركت اقتصادي در استان كرمان از 37.6 درصد به 39.9 درصد افزايش پيدا كرده است اظهار كرد: در قالب طرح مثلث توسعه اقتصادي استان نيز 76 هزار ميلياردتومان تفاهمنامه انعقاد شد كه تاكنون بيش از 34 هزارميليارد تومان اجرايي شده و يك هزار و 179 پروژه به بهره برداري رسيده است كه از اين ميزان بالغ بر 22 هزار ميليارد تومان يعني معادل 45 درصد اين هدف محقق شده است.
رودري به وضعيت سرمايه گذاري هاي خارجي صورت گرفته در استان كرمان در دولت تدبير و اميد اشاره كرد و گفت: تا قبل از سال 92 سرمايه گذاري مستقيم خارجي صورت گرفته در استان 6 ميليون و 200 هزار دلار بود كه از ابتداي دولت يازدهم تا سال 95، نزديك به 530 ميليون دلار به صورت سرمايه گذاري مستقيم خارجي و با در نظر گرفتن فاينانس، اين سرمايه گذاري نزديك به 3 ميليارد دلار رسيد.
7440/ 5054