باقر بهرامي روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين آمار نشان مي دهد كه آسيب ديدگان حوادث چهارشنبه آخر سال تنها تهيه و استفاده كنندگان از مواد محترقه نيستند و ديگر افراد نيز ممكن است در معرض آسيب قرار گيرند.
وي اضافه كرد: امسال همچنين علاوه بر مصدوميت 201 نفر استفاده كننده از مواد محترقه در حوادث چهارشنبه آخر سال، يك نفر از كاركنان اورژانس نيز مصدوم شده بود كه حال عمومي خوبي دارد.
وي اظهار كرد: بيش از 70 درصد مصدوميت هاي ناشي از حوادث چهارشنبه آخر سال در آذربايجان غربي به دست و چشم افراد وارد شده و همه پنح قطع عضو نيز مربوط به دست استفاده كنندگان از مواد محترقه بوده است.
رئيس مركز مديريت حوادث و فوريت هاي پزشكي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني آذربايجان غربي بيان كرد: سهم مردان در مصدوميت هاي ناشي از حوادث چهارشنبه سوري در استان 197 نفر و حدود 71 درصد است و زنان تنها سهم 80 نفري و 29 درصدي در اين حوزه داشته اند كه نشان از توجه ويژه بانوان در استفاده نكردن از مواد محترقه دارد.
بهرامي با تاكيد بر اينكه طبق بررسي ها والدين مي توانند در كاهش مصدوميت ناشي از حوادث چهارشنبه آخر سال بيشترين اثرگذاري را داشته باشند، ادامه داد: بيشترين سهم مصدومان در استان مربوط به نوجوانان 10 تا 20 سال است كه نقش تربيتي والدين در اين سنين بسيار مثمرثمر به نظر مي رسد.
وي با ابراز خرسندي از نبود مورد فوتي در استان در حوادث چهارشنبه سوري امسال گفت: 117 نفر شامل حدود 42 درصد مصدومان اين حوادث مربوط به شهر اروميه است كه بيشتر از سهم جمعيتي مركز استان بوده است.
به گزارش ايرنا، آذربايجان غربي طبق بررسي هاي صورت گرفته جزو استان هاي با بيشترين حوادث و مصدوميت ها در چهارشنبه آخر امسال به شمار رفت.
8137/7129/2093
27 درصد آسيب ديدگان حوادث چهارشنبه سوري در آذربايجان غربي عابر بودند
۲۴ اسفند ۱۳۹۶، ۹:۳۹
کد خبر:
82863128
اروميه- ايرنا- رئيس مركز مديريت حوادث و فوريت هاي پزشكي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني آذربايجان غربي با اشاره به آسيب ديدگي 278 نفر در حوادث روز چهارشنبه سوري گفت: طبق بررسي ها، 27 درصد آسيب ديدگان حوادث اين روز در استان معادل 76 نفر عابر بودند و دخالتي در تهيه و استفاده از مواد محترقه نداشتند.