به گزارش ایرنا، روستای دَرَك در بخش زرآباد شهرستان كنارك با داشتن بكرترین، پاك ترین و زیباترین ساحل، از جنگل های حرا و خور باستانی گالك به طول 6 كیلومتر و وسعت 52 هكتار برخوردار است.
با توجه به اینكه روستای دَرَك برای گردشگران داخلی و خارجی كمتر شناخته شده است، نوروز فرصت مناسبی برای معرفی بهتر مناطق مختلف گردشگری، تاریخی و دیدنی آن برای علاقه مندان به سفر و دیدن سرزمین های جذاب بحساب می آید.
روستای دَرَك در انتهای نقشه سیستان و بلوچستان و نزدیك مرز دریایی این استان و هرمزگان واقع شده است.
گردشگران می توانند از طریق معمول زمینی و یا هوایی بعد از انتخاب مقصد چابهار (فرودگاه كنارك) با پیمودن 135 كیلومتر و عبور از روستاهای كهیر به طرف زرآباد به روستای دَرَك سفر كنند.
مسافرانی كه از سمت هرمزگان قصد سفر به چابهار را دارند بعد از پیمودن مسیر 160 كیلومتری از جاسك به زرآباد به این روستای ساحلی زیبا خواهند رسید.
تماشای زیبایی های این روستا هر گردشگری را به وجد می آورد و ساعت ها از دیدن آن لذت می برد چون مشاهده سواحل ماسه ای بدون سنگ در كنار كوه، جنگل و نخلستان جذابیت خاصی به این منطقه داده است.
در این روستا مجموعه ای از درختان چش، كرت(انجیرمعابد)، تپه های رمل سفید، نخل سبز رنگ و دریای نیلگون آبی در كنار هم قرار دارند.
غروب قرمز گونه خورشید در میان نخلستان، سطح دریا، رمل ها و جنگل بسیار زیبا و دیدنی است و علاقه مندان رنگ های متفاوت غروب را با جابجا شدن چند دقیقه ای خورشید مشاهده خواهند كرد.
دهیار روستا دَرَك در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: دَرَك در زبان بلوچی به معنای سكونت در كنار دره است در واقع كلمه دره بعدها به دَرَك مشهور شده است.
مرادبخش تاسه افزود: دَرَك جایی در چند متری دریاست كه انواع درختان گرمسیری در آن به ثمر نشسته اند و ساكنان محلی انواع هندوانه، ذرت، نخیلات و غیره را كشت و برداشت می كنند.
وی بیان كرد: تپه های ماسه ای، ساحل صخره ای، شنی و مرجانی، وجود كوه، جنگل و دریا در یك نقطه سبب حیرت گردشگران داخلی و خارجی شده، در هیج منطقه ای نمی توان همه نوع ساحل را یك جا مشاهده كرد اما روستای درك از این نعمت برخوردار است.
وی افزود: یكی از عجایب روستای دَرَك وجود آب شیرین در چند متری دریاست كه سبب رویش جنگل و پوشش گیاهی انواع درختان گرمسیری شده است.
وی گفت: این روستا هوایی بهاری دارد و وزش بادهای موسمی و مونسون از اقیانوس سبب شده تا نسبت به مناطق دیگر هوای خنك تری داشته باشد.
دهیار روستای دَرَك تصریح كرد: علاوه بر وجود جذابیت های یاد شده، در ساحل این روستا می توان موج سواری، قایق سواری، شنا و ورزش های آبی ساحلی را انجام داد.
تاسه ادامه داد: روستای ساحلی دَرَك یك ژئوپارك طبیعی است كه می توان آن را ثبت و برای نسل های آینده پاك و دست نخورده نگه داشت.
وی توجه بیشتر به ایجاد زیرساخت های رفاهی و گردشگری در این روستا را خواستار شد و افزود: هم اینك تعدادی خانه بومی و محلی بلوچی برای پذیرش مسافر نوروزی و گردشگر تزئین و آماده شده است.
وی بیان كرد: هزینه اسكان، پذیرایی و اقامت هر گردشگر به صورت ناچیز دریافت می شود تا هموطنان با عزیمت به روستا بتوانند اوقات خوش و به یاد ماندنی داشته باشند.
وی گفت: حفظ بافت بومی روستا یكی از اهداف و برنامه های دولت است تا با ایجاد زیرساخت های گردشگری و رفاهی به زیبایی های طبیعی موجود در آن دست برده نشود و هم چنان بكر باقی بماند.
وی ادامه داد: شن های كنار ساحل و تپه های ماسه ای و رمل های سفید برای دردهای عضلانی و استخوانی خاصیت درمانی دارد و خیلی از افراد صبح زود و زمانی كه آفتاب می تابد روی این شن ها دراز می كشند و یا در زیر خاك خود را چال می كنند تا دردهای پا، استخوان و كمرشان درمان شود.
دهیار روستای دَرَك گفت: گردشگران می توانند با ساحل پیمایی 6 كیلومتری از جذابیت های جنگلی، ساحل شنی، مرجانی، ماسه ای و بكر دیدنی لذت ببرند.
3043**3042 **6081
چابهار - ایرنا - روستای دَرَك كنارك واقع در جنوب سیستان و بلوچستان از مناطق بكر و زیبای گردشگری علاوه بر داشتن مردمی مهربان و مهمان نواز، از چهار نمونه ساحل صخره ای، ماسه ای، شنی و مرجانی در فاصله نزدیك به هم برخوردار است.