۲۶ اسفند ۱۳۹۶، ۱۴:۰۸
کد خبر: 82865003
T T
۰ نفر
سند توسعه گياهان دارويي  چهارمحال و بختياري مورد توجه دولت قرار گرفت

شهركرد- ايرنا- رئيس سازمان برنامه و بودجه چهارمحال و بختياري، تهيه و تدوين سند توسعه گياهان دارويي در استان را گامي بسوي مديريت كشت و توليد محصولات كشاورزي باارزش و كم آب بر عنوان كرد و گفت:اين سند مورد توجه دولت دوازدهم قرار گرفته است.

به گزارش ايرنا، حبيب الله وفايي روز شنبه در جلسه اعضاي ستاد گياهان دارويي چهارمحال و بختياري اظهاركرد: افزايش سطح زير كشت و توليد گياهان دارويي از مهمترين اهداف اين سند راهبردي در استان است.
وي تصريح كرد: با كاهش محسوس بارندگي و تشديد پديده خشكسالي در يك دهه گذشته و به ويژه در سال زراعي جاري،
بخش كشاورزي بايد در حوزه زراعت و باغباني براساس تغيير اقليم، تغيير نوع كشت متناسب با آب موجود، اقدام كند.
وفايي، با اشاره به اختصاص سالانه 500 هكتار از اراضي مستعد استان براي افزايش سطح زير كشت گياهان دارويي در برنامه ششم توسعه، اظهار كرد: تغيير الگوي كشت از گياهان آب بر به كم آب و توسعه كشت گياهان دارويي مورد حمايت دولت دوازدهم است.
وي، رويش 400 گونه گياه دارويي در استان را نشانه مستعد بودن استان براي توسعه و توليد اين نوع از كشاورزي در منطقه دانست.
مدير امور باغباني جهادكشاورزي چهارمحال و بختياري نيز در اين نشست گفت: هم اكنون يكهزار هكتار از مزارع كم آب و سطح اراضي شيبدار شهرستانهاي استان به كشت گياهان دارويي از جمله زعفران و گل محمدي اختصاص يافته است.
ابراهيم شيراني تاكيد كرد: ظرفيت هاي فراواني براي توسعه كشت گياهان دارويي در استان وجود دارد كه بايد با توجه به تشديد پديده خشكسالي در منطقه، از اين فرصت براي رونق كشاورزي استفاده كرد.
وي تاكيد كرد: توسعه كشت گياهان دارويي در مناطق عشايري و روستايي ، زمينه ساز ايجاد اشتغال و درآمدزايي است.
مدير امور باغباني سازمان جهاد كشاورزي چهارمحال و بختياري با اشاره به تامين و توزيع 270 هزار اصله نهال گل محمدي در راستاي توسعه كشت گياهان دارويي افزود: از اين ميزان 120هزار نهال اصلاح و آماده كشت شده است.
مدير باغباني چهارمحال و بختياري،تغيير الگوي كشت، ايجاد اشتغال و درآمدزايي در مناطق روستايي و صرفه جويي 3هزار مترمكعبي آب نسبت به غلات را از اهداف اجراي اين طرح دانست.
به گزارش ايرنا، در اين نشست از كتاب گياهان دارويي چهارمحال و بختياري با عنوان 'فلور'رونمايي شد.
در چهارمحال و بختياري سالانه بيش از يك ميليون و 500 هزار تن محصولات باغي، زراعي، دامي و شيلاتي توليد مي شود و سطح زيركشت استان 270 هزار هكتار با 66 هزار بهره بردار است.
6199/2097