جلال غفارزاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: از اين تعداد، 29 داروخانه روزانه و 19 داروخانه شبانه روزي است.
وي اضافه كرد: اين داروخانه ها كه در مناطق مختلف شهر اروميه پراكنده هستند، به صورت مستمر به ارائه خدمات به شهروندان و مسافران اقدام مي كنند.
وي اظهار كرد: محل داروخانه هاي شبانه روزي به صورت نقشه كروكي شامل نام داروخانه، نشاني و شماره تماس در بنرهايي در ورودي شهر اطلاع رساني شده است.
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي و درماني آذربايجان غربي بيان كرد: مسافران نوروزي مي توانند در صورت نياز هنگام ورود به شهر، بنرها را مشاهده كرده و نزديكترين داروخانه را براي خريد اقلام دارويي انتخاب كنند.
غفارزاده گفت: داروخانه هاي فعال ديگر شهرستان هاي آذربايجان غربي نيز در ميادين شهري نصب مي شود تا در صورت لزوم مورد استفاده شهروندان و مسافران قرار گيرد.
به گزارش ايرنا، نيازهاي دارويي يكي از نيازهاي اساسي شهروندان و مسافران در ايام تعطيلات نوروزي است.
در سال هاي اخير، دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني آذربايجان غربي داروخانه هايي را براي پاسخگويي به اين نياز به صورت كشيك نوروزي درآورده تا شهروندان مشكلي در اين خصوص نداشته باشند.
8137/2093
اروميه- ايرنا- معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي و درماني آذربايجان غربي گفت: 48 داروخانه بيمارستاني و غيربيمارستاني اروميه در ايام نوروز آماده ارائه خدمات به شهروندان و مسافران است.