اسكندر ملكپور روز پنجشنبه در گفت وگو با ايرنا به ايجاد 45 هزار دار قالي در مناطق شهري و روستايي استان اشاره كرد و افزود: قيمت يك كيلوگرم محلول رناس از يكصد به 300 هزار ريال افزايش يافته است.
وي پديده خشكسالي و كاهش كشت گياه رناس در استانهاي كويري كشور و افزايش قيمت دلار در افزايش مواد شيميايي'نيل' وارداتي را از عمده دلايل افزايش قيمت در مواد اوليه فرش دستباف اعلام كرد.
مديرعامل اتحاديه شركت فرش جهادكشاورزي چهارمحال و بختياري، گبه، يلمه، فرش بختياري و فرش ناييني را از مهم ترين سبك هاي توليد فرش دستباف در اين استان دانست و گفت: فرش هاي اين استان اكنون شهرت جهاني دارد.
وي به توليد سالانه 55 هزار متر فرش دستباف طي سال جاري اشاره و تصريح كرد: از 100 هزار بافنده فرش استان، هم اينك 50 هزار نفر در 8 شركت تعاوني روستايي و 2 شركت تعاوني شهري مشغول فعاليت هستند.
وي تعداد بيمه شدگان حرفه فرش بافي استان را 21 هزار نفر اعلام كرد.
به گزارش ايرنا، كاربرد رنگها از عصاره گلها و گياهان و مواد اوليه طبيعي و نقش هاي اصيل از عوامل تقاضاي براي خريد فرش چهارمحال و بختياري است.
فرش چالشتري اين استان در حوزه خليج فارس، اروپا، آمريكا و كانادا شهره است.
6199/6021
افزايش قيمت رناس بازار فرش چهارمحال و بختياري را دچار ركود كرد
۱۶ فروردین ۱۳۹۷، ۹:۳۵
کد خبر:
82878070
شهركرد- ايرنا- مديرعامل اتحاديه فرش جهادكشاورزي چهارمحال و بختياري از افزايش سه برابري محصولات گياهي 'رناس' در رنگرزي ها به عنوان مواد اوليه فرش دستباف خبر داد و گفت: اين افزايش موجب ركود بازار فرش توليدي اين خطه شده است.