۲۰ فروردین ۱۳۹۷، ۱۸:۰۷
کد خبر: 82881751
T T
۰ نفر

شهيد آويني انقلاب را با زبان هنر ترويج داد

۲۰ فروردین ۱۳۹۷، ۱۸:۰۷
کد خبر: 82881751
شهيد آويني انقلاب را با زبان هنر ترويج داد

شهرري - ايرنا - رييس سازمان بسيج هنرمندان استان تهران زبان هنر را بهترين امكان و ظرفيت در راستاي ترويج تفكر انقلاب اسلامي ايران بيان كرد و گفت: شهيد آويني به خوبي انقلاب را با زبان هنر ترويج داد.

به گزارش ايرنا، حسين نادري عصر دوشنبه درآيين بزرگداشت سالروز شهادت شهيد سيد مرتضي آويني و هفته هنر انقلاب اسلامي در فرهنگسراي ولاء شهرري اظهار كرد: قلم شهيد سيد مرتضي آويني مظهر هنر بود و هنرش رنگ خدايي داشت.
وي تصريح كرد: بزرگترين هنر شهيد آويني زنده كردن ياد و خاطرات هشت سال دفاع مقدس و به تصوير كشيدن هنر شهيدان بود.
وي بيان كرد: اين شهيد بر نسل پس از خود در حوزه نقد نويسي، نظريه پردازي و مستندسازي تاثير گذاشت و مستندهاي جنگي بسياري بعد از او ساخته شد كه تكرار تجربه گري و خلاقيت شهيد آويني بودند.
رييس سازمان بسيج هنرمندان استان تهران نامگذاري سالروز شهادت شهيد آويني به نام روز هنر انقلاب اسلامي علاوه بر زنده نگاه داشتن ياد وخاطره اين شهيد، موجب ثبت و ضبط هنرمندي و رشادت صدها هنرمند شهيد اين مرز و بوم در تاريخ شده است.
مدير كانون بسيج هنرمندان شهرستان پرديس نيز در ادامه اظهار كرد: انسان ها در ارتباط با يكديگر داراي ابزارهاي مختلفي هستند كه زبان هنر بهترين وسيله براي ارتباط بين ابزارهاي انساني است و هنر با ظرافتي كه دارد نقش مهمي در برقراري ارتباط ايفا مي كند.
حجت الاسلام علي مصيبي افزود: هنر امام خميني(ره) اين بود كه با انقلاب توانست، همه را به سمت ملكوت متوجه كند و هنرمندان نيز با الگو از امام راحل از هنر خود در جهت رسيدن به كمال و معبود استفاده كنند.
وي عنوان كرد: جامعه روحانيت نيز بايد بواسطه هنرمندان، اسلام‌ و سنت هاي اسلامي را در بين جوانان ‌ترويج دهد.
وي با بيان اينكه دشمن در تمامي حوزه هاي هنري حضور دارد، گفت: هنرمند واقعي كسي است كه انقلاب و اسلام را به خوبي بشناسد و از زبان هنر براي ترويج اسلام استفاده كند.
آيين بزرگداشت شهيد مرتضي آويني عصرامروز دوشنبه در فرهنگسراي ولاء شهرري با حضور هنرمندان و روساي بسيج هنرمندان شهرستان هاي استان تهران برگزار شد.
20 فروردين سالروز شهادت سيد مرتضي آويني روز هنر انقلاب اسلامي نام دارد و هفته اي با همين عنوان نامگذاري شده است.
سيد مرتضي آويني در شهريور 1326 در شهر ري به دنيا آمد. تحصيلات ابتدايي و متوسطهٔ خود را در شهرهاي زنجان، كرمان و تهران به پايان رساند. او از كودكي با هنر انس داشت. شعر مي‌سرود، داستان و مقاله مي‌نوشت و نقاشي مي‌كرد.
آويني در سال 1344 به عنوان دانشجوي معماري وارد دانشكدهٔ هنرهاي زيباي دانشگاه تهران شد.
آويني روز بيستم فروردين 1372 در منطقه فكه در حال بررسي لوكيشن فيلم مستند شهري در آسمان، به همراه محمد سعيد يزدان‌پرست با مين برخورد كرد و بر اثر اصابت تركش مين باقي‌مانده از جنگ ايران و عراق شهيد شد.
6003
۰ نفر