۲۵ فروردین ۱۳۹۷، ۱۹:۳۹
کد خبر: 82886086
T T
۰ نفر

ثبت بي خطر فعاليت مغز با پليمر

۲۵ فروردین ۱۳۹۷، ۱۹:۳۹
کد خبر: 82886086
ثبت بي خطر فعاليت مغز با پليمر

تهران - ايرنا - محققان دانشگاه كاليفرنياي جنوبي مواد پليمري جديدي توليد كردند كه امكان ساخت مجموعه اي از ميكروالكترودهاي جديد را به منظور ثبت فعاليت هاي عميق مغزي با بالاترين دقت ممكن فراهم مي كند.

به گزارش روز شنبه گروه اخبار علمي ايرنا از پايگاه خبري ساينس ديلي، هريك از اين ميكرو الكترودها از هشت شاخه تشكيل شده است كه هريك از آن ها به يك ميكرو الكترود با قابليت ثبت همزمان فعاليت 64 بخش از مغز متصل شده است.
اين ماده پليمري كه Parylene C نام دارد در مقايسه با ميكروالكترودهاي موجود در بازار كه از جنس سيليكون يا ميكروسيم ساخته مي شدند، آسيب كمتري به سلول ها و بافت اطراف خود وارد مي كند. اين پليمر جديد با محيط زيست سازگار است و مي توان آن را با استفاده از فناوري ميكرو در قالب صفحات بسيار نازك توليد كرد كه به خوبي در بخش هاي مختلف مغز جاي مي گيرند و با كمترين آسيب به سلول ها و بافت مغز امكان ثبت فعاليت آن را فراهم مي كنند.
تاكنون اين الكترودها براي ثبت واكنش هاي الكترو فيزيولوژيك تك نورون هاي موجود در هيپوكامپ مغز مورد استفاده قرار گرفته اند. اين الكتروها قادرند در موقعيت خاصي از هيپوكامپ قرار بگيرند و محاوره بين نورون ها را شنود كنند و با توجه به اين كه امكان استفاده همزمان از تعداد زيادي از اين الكترودها وجود دارد، مي توان اطلاعات بسياري را در رابطه با ارتباطات بين نورون ها به دست آورد.
محققان قصد دارند ابزاري را بسازند كه تراكم الكترودهاي بيشتري داشته باشند و بجاي هشت الكترود، 64 الكترود در هر شاخه آن ها نصب شود و در مجموع امكان استفاده همزمان از چهار هزار الكترود در مغز فراهم شود.
علمي (6)**9259** 1776
۰ نفر