شركت هاي اروپايي و حاشيه خليج فارس به دنبال استارتاپ هاي ايراني هستند

تهران- ايرنا- مديرعامل فرابورس ايران گفت: سرمايه گذاران كشورهاي اروپايي و حاشيه خليج فارس به دنبال جذب استارتاپ هاي ايراني هستند تا ايده هاي آنها را به خارج از كشور منتقل كنند.

امير هاموني روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي ايرنا با اشاره به حمايت بازار سرمايه از استارتاپ ها و شركت هاي دانش بنيان داخلي، اظهار داشت: بين سرمايه گذاران داخلي و خارجي براي حمايت از استارتاپ ها رقابت وجود دارد.
مديرعامل فرابورس افزود: سرمايه گذاران داخلي، بايد حمايت جدي تري از استارتاپ هاي داخلي داشته باشند زيرا در صورت فقدان حمايت داخلي، شركت هاي خارجي به راحتي اقدام به جذب آنها مي كنند.
هاموني به توجه ويژه خارجي ها به كسب و كارهاي نوين ايراني اشاره كرد و ادامه داد: در برخي موارد، سرمايه گذاران خارجي اقدام به جذب استارتاپ هاي ايراني كرده اند به طوري كه گروه كاري مربوطه را به طور كامل به خارج از كشور انتقال داده اند.
وي گفت: سرمايه گذاران كشورهاي اروپايي و حاشيه خليج فارس از جمله مهمترين سرمايه گذاراني هستند كه استارتاپ هاي ايراني را جذب كرده اند.
مديرعامل فرابورس درباره حمايت از كالا و ايده هاي ايراني، گفت: از برنامه هايي كه براي حمايت از شركت هاي نوپا و ايده هاي جديد ارايه شده، برگزاري جشنواره فين استارز 2018 با هدف معرفي استارتاپ ها و برقراري ارتباط ميان آنها و سرمايه گذاران است.
هاموني با بيان اينكه اين همايش با حضور سرمايه گذاران داخلي و خارجي برگزار مي شود، افزود: در ايام برگزاري فين استارز 2018 (2727 تا 30 فروردين) 140 ميليارد ريال توسط شركت هاي داخلي در بخش استارتاپ ها سرمايه گذاري شده است.
به گزارش ايرنا، با توجه به حمايت ناكافي بانك ها و شركت ها از ايده هاي جديد، طرح هاي نوپا در تامين منابع مالي و نقدينگي دچار مشكل اند. بر اين اساس تلاش شده است با پذيرش اين شركت ها يا طرح پيشنهادهاي آنها در بازار سرمايه و فرابورس، امكان حمايت از اين ايده ها و طرح هاي نوپا كه بيشتر از سوي جوانان ارايه مي شود، فراهم آيد.
پيش از اين با راه اندازي صندوق هاي جسورانه در بازار سرمايه و بورس تلاش شده است از شركت هاي دانش بنيان و نوپا حمايت شود.
از پارسال نيز بازار سرمايه و فرابورس براي حمايت از طرح هاي جديد در بخش فناوري مالي، برگزاري جشنواره «فين‌‌استارز» را آغاز كرد.
سرمايه گذاري جسورانه (Venture Capital) يك مدل سرمايه گذاري براي راه اندازي كسب و كارهاي نوپاست كه در بازار سرمايه آغاز به كار كرده است؛ اين نوع سرمايه گذاري، منبع بسيار مهمي براي راه اندازي كسب و كارهايي است كه كوچكتر از آن هستند كه بتوانند به بازار سرمايه يا بانك ها دسترسي داشته باشند.
در واقع صندوق هاي سرمايه گذاري جسورانه حلقه مفقوده ميان دانش و شركت هاي دانش بنيان و ثروت آفرين را پر مي كنند.
اين كسب وكارها به طور عمومي ريسك بالا و به تبع بازدهي بالايي براي سرمايه گذار دارند .
اخبار اقتصادي ايرنا در تلگرام: IRNAeco@
اقتصام*2022*2025