۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۰۱
کد خبر: 82902913
T T
۰ نفر
نخستين رويداد استارت آپ روستايي در اردبيل برگزار مي شود

اردبيل-ايرنا- رئيس پارك علم و فناوري استان اردبيل گفت: اولين رويداد شناسايي و تسهيل كارآفريني روستايي (استارت آپ ) 19 الي 21 ارديبهشت ماه در دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل با حضور جوانان صاحب ايده هاي برتر برگزار مي شود.

به گزارش ايرنا، عبدالقيوم قلي‌پوري روز سه شنبه در نشست با خبرنگاران اردبيل افزود: اين رويداد با هدف شناسايي ايده هاي برتر و بكارگيري آن در اشتغال روستايي است كه مي تواند تحول اساسي در روستاها و جلوگيري از مهاجرت ها ايجاد كند.
وي اظهار كرد: در اين رويداد ضمن بررسي و شناسايي ايده هاي برتر در حوزه دانش بينان روستايي به پنج ايده برتر مبلغ 50ميليون ريال كمك بلاعوض اختصاص خواهد يافت .
وي بيان كرد: علاوه بر ايجاد آموزش هاي لازم به شركت كنندگان در اين رويداد ،ايده هاي برتر به سرمايه گذاران بخش خصوصي هم معرفي مي شود.
وي افزود: رويدادهاي استارت آپ در دوره هاي بعدي در شهر ستان ها و روستاهاي بزرگ تا پايان سال تداوم خواهد يافت با اين هدف كه تحصيلكردگان روستايي در روستاهاي خود اشتغال يافته و توسعه و رونق اقتصادي در روستاها را رقم بزنند .
رئيس پارك علم و فناوري استان اردبيل همچنين از راه اندازي تكنو پارك در باكو مركز جمهوري آذربايجان خبر داد و گفت: براي راه اندازي اين تكنوپارك مذاكرات لازم با طرف مقابل انجام شده ولي بدليل تغيير و تحولات صورت گرفته در وزارت علوم به تاخير افتاده است .
قلي پوري اضافه كرد: ماموريت اصلي اين پارك تجاري سازي و دستيابي به بازارهاي خارجي است و در اين راستا امسال برگزاري نمايشگاه بين المللي علم و فناوري در اردبيل پيش بيني شده است.
وي گفت: تاكنون در استان در حوزه نرم افزاري 21 شركت دانش بنيان راه اندازي شده و بيش از 80 واحد فناوري هم براي دريافت گواهي شركت دانش بنيان ثبت نام كردند.
قلي پوري بيان كرد: شركت هاي دانش‌بنيان و توليداتي از اين قبيل نقش حائز اهميتي در اشتغالزايي دارند و اميدواريم دانشگاهيان و جوانان با راه‌اندازي شركت هاي دانش‌بنيان بتوانند در راستاي ايجاد ارزش افزوده و ثروت در استان فعاليت كرده و براي خود و جوانان اشتغال ايجاد كنند.
رئيس پارك علم و فناوري استان اردبيل گفت: به منظور كيفي‌سازي توليدات و داشتن ارتباطي تنگاتنگ با بازارهاي جهاني نياز است تا اصول مهم تجازي‌سازي و انبوه توليد در دستور كار شركت‌هاي دانش‌بنيان قرار گيرد.
پارك هاي علم و فن آوري به عنوان يكي از مهمترين ساختارهاي موثر در اقتصاد دانش بنيان و محيطي مناسب براي استقرار، توسعه و شكوفايي مؤسسات و شركت هاي دانش بنيان است كه در تعامل سازنده با يكديگر و با دانشگاه ها و ساير مؤسسات پژوهشي به فعاليت هاي فناوري اشتغال دارند و هدف اصلي آن بعنوان يك نهاد فناورانه افزايش ثروت در جامعه از طريق ايجاد و توسعه فعاليت مؤسسات متكي بر فناوري است.
7110/ 1257