۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۵۷
کد خبر: 82903161
T T
۰ نفر
مقابله با 18 سرویس اطلاعاتی حاصل عزم جهادی سربازان گمنام است

زاهدان- ایرنا- مدیر كل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان گفت: مقابله اطلاعاتی با حدود 18 سرویس اطلاعاتی منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و انهدام شبكه‌های جاسوسی سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه در این استان ماحصل عزم جهادی سربازان گمنام امام زمان(عج) بوده است.

مدیركل اطلاعات سیستان و بلوچستان روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با تبریك سالروز ولادت با سعادت یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) و گرامیداشت هفته سربازان گمنام امام زمان(عج) اظهار داشت: كاركردهای وزارت اطلاعات به مثابه نهاد اطلاعاتی انقلابی، در صیانت از دستاوردها، ارزشها و آرمانهای چهار دهه از انقلاب اسلامی در زمینه های مختلف علمی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و امنیتی بسیار بنیادین و ارزشمند بوده است.
وی افزود: وزارت اطلاعات و به تبع آن اداره كل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان همواره خود را به دو اصل «شرع مقدس اسلام و پایبندی به قانون» متعهد دانسته و سربازان گمنام امام زمان(عج) با تلاش های شبانه روزی مستمر و مجاهدتهای خاموش، سعی در حفظ كیان مقدس جمهوری اسلامی ایران و صیانت از یكایك مردم و شهروندان دارند.
وی بیان كرد: بی تردید وجه تمایز سربازان گمنام امام زمان در وزارت اطلاعات نسبت به كاركنان سرویس های اطلاعاتی ابرقدرت های جهان، «ولایتمداری، حركت در چارچوب اوامر ولی امر مسلمین جهان، مردمی بودن و فراجناحی بودن» است.
مدیركل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اقدامات چشمگیر ضدتروریستی و مبارزه با گروهك های تروریستی گفت: تهدیدات و اقدامات ایذایی و ضدامنیتی گروهك های محارب و تروریستی یكی از جدی ترین چالش های امنیتی استان محسوب می شودكه برخورد با این گروهك ها نیز به عنوان یك مطالبه عمومی همواره مطرح بوده است.
وی ادامه داد: تاكنون با عنایت باریتعالی و توجهات اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و اقدامات اطلاعاتی بعمل آمده، ضربات سختی بر پیكره دهها گروهك تروریستی كه كارنامه ی ننگینی دارند، وارد شده؛ اما تحركات پس مانده های این گروهك ها در آن سوی مرز، همچنان وجود دارد.
مدیر كل اطلاعات سیستان و بلوچستان گفت: وزارت اطلاعات به عنوان نهاد اطلاعاتی انقلابی،كه وظیفه كشف و برخورد با توطئه ها علیه انقلاب اسلامی، جامعه و حاكمیت را بر عهده دارد سعی داشته با انجام فعالیت ها و اقدامات اطلاعاتی، اشرافیت و گسترش چتر اطلاعاتی، تسلط و كنترل این گروهك ها به مقابله تهاجمی با این گروهك ها بپردازد به طوری كه تنها در زمینه كشف مواد منفجره در 10 سال اخیر چندین تن مواد منفجره از این گروهك‌ها كشف شده است.
وی افزود: همچنین در پنج سال اخیر حدود 600 قبضه سلاح جنگی و مهمات غیرمجاز و بیش از 90 هزار فشنگ جنگی از باندهای قاچاق سلاح و مهمات و تیم‌های تروریستی كشف شده است.
وی گفت: در مبارزه با اشرار و قاچاقچیان عمده و كلان مواد مخدر، با توجه به همسایگی این استان با دو كشور بحران خیز پاكستان و افغانستان و ورود مقادیر هنگفتی مواد مخدر به این استان، اداره كل اطلاعات تلاش های كم نظیری در مبارزه با قاچاق مواد مخدر به استان و كشور داشته است.
وی اضافه كرد: براساس اعلام اداره مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل (UNODC) حدود 92 درصد تریاك جهان در افغانستان تولید
می شود و استان سیستان و بلوچستان به دلیل همجواری با كشورهای افغانستان و پاكستان، مهمترین گذرگاه مواد مخدر است به طوری كه حسب بررسی‌ها، حدود 65 درصد مواد مخدر وارده به كشور از این استان می‌گذرد.
مدیر كل اطلاعات استان گفت: مساله دیگر، طولانی بودن مرزهای سیستان و بلوچستان است به طوری كه این استان با بیش از 1550 كیلومتر مرز مشترك با دو كشور افغانستان و پاكستان و دریای عمان، قریب 17 درصد مرزهای مشترك كشور را تشكیل می دهد.
وی تصریح كرد: اداره كل اطلاعات سیستان و بلوچستان در سال 1396موفق به كشف بیش از 36 تن مواد مخدر شده و ضربات سختی بر قاچاقچیان مواد مخدر وارد كرده است.
وی افزود: همچنین آزادسازی بالغ بر 30 گروگان در پنج سال اخیر از چنگال باندهای آدم ربایی، شرارت و گروهك‌های تروریستی به منظور ایجاد احساس آرامش نسبی در بین مردم و رضایت‌مندی و خرسندی شهروندان از اقدامات برجسته این اداره كل بوده است.
وی افزود: صیانت از دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران و مقابله با آلودگی و جاسوسی بیگانگان در قالب هیئت‌ها و شركت‌های اقتصادی نیز در همین راستا بوده است.
وی گفت: اداره كل اطلاعات استان توانسته است با توجیه و آگاه‌سازی حدود 6 هزار نفر از مدیران، نخبگان، دانشجویان، نظامیان، كاركنان دستگاه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی استان طی پنج سال اخیر، گام مهمی در راستای اجرای برنامه‌های صیانتی بردارد.
وی با بیان اینكه یكی از عرصه های تهاجمی دشمن، «فعال سازی گسل های قومی-مذهبی» در استان بوده است، افزود: تلاش در راستای گسترش گفتمان تقریب در استان و مقابله با اقدامات تفرقه افكنانه و مخل وحدت به وسیله ارتباط با نخبگان استان و برگزاری همایش‌ها و نشست‌هایی با سران طوایف، متنفذین، شاخصین قومی مذهبی، مدیران، نمایندگان مجلس و اساتید دانشگاهی در سراسر استان، بركات ارزشمندی را بهمراه داشته است.
به گفته وی، بر اساس منویات مؤكد مقام معظم رهبری در خصوص صیانت از حوزه های اقتصادی و مبارزه با مفاسد اقتصادی، اداره كل اطلاعات استان، اقدام به تشكیل ستاد اقتصاد مقاومتی در استان و نیز برگزاری همایش استانی اقتصاد مقاومتی و بهره گیری از ظرفیت نخبگان فكری و فعالان اقتصادی در راستای تبیین ضرورت اجرای فرامین مقام معظم رهبری در چند سال اخیر داشته است.
وی افزود: همچنین در خصوص مبارزه با تهدیدات و مخاطرات اقتصادی، در پنج سال اخیر ضربات متعددی به باندهای قاچاق سوخت، كالا، دام و مشروبات الكلی وارد شده و ده‌ها مورد كشف، خنثی‌سازی و مقابله اطلاعاتی با مفاسد اقتصادی شامل برخورد با عوامل و عناصر مخل امنیت اقتصادی مانند باندهای جعل اسناد و مدارك، اختلاس، ارتشاء، رانت، جاعلین عنوان، صورت گرفته است.
وی تصریح كرد: اداره كل اطلاعات استان تمام عزم خود را معطوف به كمك در مقوله ی جذب سرمایه گذاری و فراهم كردن امنیت سرمایه گذاری و حمایت از سرمایه گذاران در بخش های تولیدی و صنعتی كرده است.
مدیركل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان با تأكید بر اینكه سربازان گمنام امام زمان (عج) یكی از اركان اصلی صحنه امنیت عینی، ذهنی و آرامش استان هستند، گفت: مجموعه وزارت اطلاعات براساس اعتقاد راسخی كه به نظام مردم سالار دینی جمهوری اسلامی ایران دارند، همواره خود را پاسخگویی مردم می دانند.
وی تأكید كرد: مجموعه ی خدمات سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره كل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان با هدف پاسداری از حقوق مردم، تأمین آرامش و امنیت پایدار شهروندان و نیز صیانت از بدنه ی جامعه بوده است و در این مسیر مقدس از یكایك شهروندان استان از هر قشر،گروه، مذهب و عقیده ای می خواهیم كه مانند گذشته فرزندان خدوم خود را در عرصه ی تأمین امنیت و مبارزه با معاندین، معارضین و دشمنان این سرزمین یاری دهند و ستاد خبری اداره كل اطلاعات استان (113) پذیرای این همكاری و همراهی خواهد بود.
6081
۰ نفر