۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۵۲
کد خبر: 82906475
T T
۰ نفر

18 آسيب اجتماعي در خراسان شمالي شناسايي شد

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۵۲
کد خبر: 82906475
18 آسيب اجتماعي در خراسان شمالي شناسايي شد

بجنورد- ايرنا- مديركل بهزيستي خراسان شمالي با بيان اينكه 18 آسيب اجتماعي غالب در اين استان شناسايي و راهكار مقابله و پيشگيري از آنها ارائه شده است، گفت: رفع موانع برخي از اين آسيب ها هم در دست اقدام است.

اسماعيل قرباني روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، اعتياد، طلاق، تكدي گري، خشونت، خودكشي و حاشيه نشيني را از جمله اين آسيب ها عنوان و اظهاركرد: بيش از56مقاله، اثر علمي و پژوهشي در زمينه آسيبهاي اجتماعي استان تدوين و در حال بررسي است.
وي تنها راهكار مقابله با آسيب ها را اجتماعي شدن اين هدف براي تمام ارگان ها وجامعه مردمي دانست.
قرباني با بيان اينكه ميزان طلاق در سال 96 نسبت به سال گذشته افزايش داشته است گفت: در اداره كل بهزيستي استان، امسال سامانه الكترونيكي ثبت طلاق با هدف بازگشت زوجين به زندگي مشترك راه اندازي مي شود.
وي توضيح داد: تمام زوجين متقاضي طلاق در اين سامانه ثبت نام مي كنند و پس از انجام مشاوره، افرادي كه به عدم سازش موكول شده باشند براي ادامه پروسه طلاق به اداره كل دادگستري ارجاع داده مي شوند.
مديركل بهزيستي خراسان شمالي گفت: براساس مشاوره هاي انجام شده حدود 25 درصد از زوجين پس از انجام مشاوره به زندگي مشترك خودشان بر مي گردند.
وي افزود: در راستاي كاهش طلاق در جامعه اين نهاد دوره هاي آموزش پيش از ازدواج براي دختران و پسران مجرد، آموزش تحكيم بنيان خانواده براي زوجين تازه ازدواج كرده و دوره آموزش مهارت هاي زندگي را برگزار مي كند.
قرباني با اشاره به فعاليت 13 مركز مشاوره غيردولتي در استان براي ارائه مشاوره طلاق اظهاركرد: براي افراد مطلقه نيز به منظور جلوگيري از گرايش آنها به سمت آسيب هاي اجتماعي دوره هاي آموزش مهارت هاي زندگي برگزار مي شود.

*راه اندازي اورژانس اجتماعي به صورت شبانه روزي نيازمند اعتبار است
وي با اشاره به فعاليت هاي اورژانس اجتماعي(123) و خدمات تخصصي اي كه در حوزه آسيب هاي اجتماعي ارائه مي دهد نيز گفت: اكنون اورژانس اجتماعي در 6 شهرستان خراسان شمالي فعال است.
قرباني اضافه كرد: از ابتداي سال جديد نيز اورژانس اجتماعي در شهرستان هاي راز و جرگلان و فاروج نيز راه اندازي شده و آغاز به كار كرده است.
وي گفت: راه اندازي اورژانس اجتماعي در شهرستان هاي گرمه و جاجرم نيز در دست پيگيري است.
مديركل بهزيستي خراسان شمالي با بيان اينكه مركز اورژانس اجتماعي شبانه روزي فقط در بجنورد داير است اضافه كرد: براي ساير شهرستان ها نيز راه اندازي مركز 123 به صورت شبانه روزي پيگيري مي شود اما تحقق اين امر نيازمند اعتبارات و نيروي انساني بيشتر است.
وي با اشاره به مساله خودكشي افزود: زمانيكه فرد اقدام به خودكشي مي كند، در كنار اورژانس 115 و نيروي انتظامي، اداره كل بهزيستي نيز حضور دارد و خدمات روانشناسي را ارائه مي دهد و پيگير فعاليت هاي مددكاري و مشاوره اي مي شود تا علت ها و نيازها را بررسي كنند.
86 هزار نفر در استان 863 هزار نفري خراسان شمالي زير پوشش اداره كل بهزيستي قرار دارند.
اخبار خراسان شمالي را در كانال سروش اخبار ايرنا خراسان شمالي به نشاني 🆔 @IRNABOJNURD پيگيري كنيد.
ع/ 6042