حسين اسماعيليان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: بخش عمده اي از اين ميزان مربوط به هدررفت ظاهري و انشعابهاي غيرمجاز آب است. روزانه يك انشعاب غيرمجاز بزرگ در اين شهرها شناسايي مي شود كه مربوط به باغ ويلاها و رستورانها است.
وي به معرفي اين انشعابها به مرجع قضايي اشاره و بيان كرد: آب مورد نياز طرقبه و شانديز از فاصله 30 كيلومتري و با چند مرحله پمپاژ تامين و توزيع مي شود.
مديرعامل شركت آب و فاضلاب خراسان رضوي ادامه داد: طرقبه و شانديز از شهرهاي داراي مشكل در تامين و توزيع آب هستند لذا امسال 200 ميليارد ريال پروژه براي توسعه شبكه آبرساني و تامين آب آنها پيش بيني شده است. حفر، تجهيز و مهندسي مجدد چند حلقه چاه، اجراي بخشي از خط انتقال اصلي آب طرقبه، نصب شير فشارشكن و اصلاح شبكه از جمله اين طرحها هستند.
وي گفت: با اين وجود دغدغه تامين آب آينده طرقبه و شانديز همچنان باقي است.
73 هزار نفر در طرقبه و شانديز تحت پوشش شركت آب و فاضلاب خراسان رضوي هستند. يك ميليون و 800 هزار نفر در قالب 700 هزار مشترك آب در 73 شهرستان خراسان رضوي(به جز مشهد) زير پوشش شركت آب و فاضلاب اين استان قرار دارند.
7505/1858
مشهد- ايرنا- مديرعامل شركت آب و فاضلاب خراسان رضوي گفت: 45 درصد از آب توليدي درشهرهاي طرقبه و شانديز آب بدون درآمد است كه در شبكه توزيع مصرف مي شود اما درآمدي براي شركت ندارد.