۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۴:۱۹
کد خبر: 82912951
T T
۰ نفر
جلوگیری از تربیت نیروی پشت میز نشین در دانشگاه امیركبیر

تهران- ایرنا - رئیس دانشگاه صنعتی امیركبیر گفت: این دانشگاه برنامه دارد تا از تربیت نیروی انسانی پشت میزنشین در مقطع كارشناسی جلوگیری كند.

به گزارش روز شنبه ایرنا از دانشگاه صنعتی امیركبیر، دكتر سیداحمد معتمدی در نشست مشترك دانشگاه صنعتی امیركبیر با اتاق بازرگانی با تاكید بر اینكه علم با سرعت بالایی در حال پیشرفت است، گفت: این امر را می توان در حوزه هایی چون كامپیوتر و الكترونیك مشاهده كرد چراكه اگر در این حوزه ها تاخیر حدود 6 ماهه داشته باشیم مجبور هستیم طرح جدید دیگری ارایه كنیم.
وی با بیان اینكه این اتفاق در سال گذشته برای ما رخ داد، افزود: برای نهادی طرحی ارائه كردیم كه در زمان عقد قرارداد مجبور به تغییر فناوری استفاده شده در این طرح شدیم؛ چراكه این فناوری در آن زمان دیگر توجیه اقتصادی نداشت.
رئیس دانشگاه صنعتی امیركبیر با تاكید بر اینكه در حوزه های مدیریتی نیز چنین وضعیتی حاكم است، ادامه داد: خیلی ها تصور می كنند علوم انسانی و مدیریت علم پیچیده ای نیست و به همین دلیل اظهار نظر می كنند و خود را كارشناس اقتصادی می دانند.
معتمدی اضافه كرد: این درحالی است كه در كشورهای غربی برای علوم انسانی به دلیل مواجه با انسان ها اهمیت زیادی قائل هستند. ابزار و قطعات كامپیوتر ثابت هستند اما انسان رفتار ثابتی ندارد از این رو است كه باید تصمیم گیری ها سنجیده تر و عاقلانه تر باشد.
وی با بیان اینكه كشور در حوزه علوم انسانی ضعیف است چراكه این علم را پیچیده تر از علومی چون كامپیوتر و الكترونیك نمی دانیم، گفت: از این رو است كه باید علم روز را كسب كنیم و با دنیا در ارتباط باشیم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیركبیر ادامه داد: بر این اساس نباید تصور شود با دریافت یك مدرك كار تمام شده است و افرادی موفق هستند كه به طور دائم در حال تحصیل علم و انتقال دانش خود به دیگران باشند.
معتمدی با بیان اینكه در برنامه های راهبردی تاكید بر تبدیل شدن دانشگاه به نسل سوم مطرح شده است، گفت: دانشگاه های نسل سوم علاوه بر تولید نقش موثری در كاربردی كردن دانش به فناوری دارند.
وی با بیان اینكه بر اساس آمارها 7 تا 30 درصد اعتبارات دانشگاه های آمریكا از سوی دولت تامین می شود، افزود: مابقی اعتبارات از قراردادهای صنعتی تامین می شود و این شرایط در دانشگاه های اروپا حاكم است چراكه دولت ها اعلام كرده اند به دانشگاه هایی اعتبار داده می شود كه باصنعت قرارداد منعقد كنند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیركبیر تاكید كرد: ما نیز در برنامه های راهبردی دانشگاه به این امر توجه كرده ایم.
معتمدی عنوان كرد: باتوجه به برنامه راهبردی دانشگاه، از تربیت نیروی انسانی پشت میز نشین در مقطع كارشناسی جلوگیری می شود و تلاش ما تربیت انسان های كار آفرین است.
به گفته وی در دوره كارشناسی و دكتری جهت گیری دانشگاه اجرای پروژه های صنعتی است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیركبیر افزود: در 3 سال گذشته تعداد قراردادهای منعقد شده این دانشگاه با صنعت 2 برابر و جذب درآمد در این زمینه افزایش یافته است.
معتمدی افزایش قراردادهای آموزشی با واحدهای مختلف از جمله اتاق بازرگانی را از دیگر اقدامات این دانشگاه در راستای دسترسی به علم روز عنوان كرد و گفت: علاوه بر آن تلاش شد با دنیا ارتباط برقرار كنیم به گونه ای كه با دانشگاه های مطرح اروپا همكاری های علمی خوبی داریم.
وی با بیان اینكه در حوزه مدیریت با دانشگاه های فرانسه و هلند قراردادهایی منعقد كرده ایم، گفت: خوشبختانه در زمینه كسب دانش های روز دنیا توفیقات زیادی داشتیم اما برای رسیدن به نقطه مطلوب باید تلاش بیشتری داشته باشیم تا بتوانیم به اهداف برنامه راهبردی دانشگاه دست یابیم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیركبیر اظهار داشت: در برنامه های راهبردی دانشگاه سعی شده تا دانشكده هایی كه زمینه علمی نزدیك به هم دارند را در یك پردیس تخصصی مدیریتی تجمیع كنیم.
علمی**9187**1440
۰ نفر