به گزارش خبرنگار ايرنا، كميته امداد امام خميني(ره) در سال 1357 به دستور معمار كبير انقلاب و در راستاي پشتيباني از محرومان و مستضعفان جامعه تاسيس شد.
يكي از اولويت هاي اين نهاد حمايتي فراهم كردن زمينه هاي لازم براي توانمندي و خودكفا كردن خانواده هاي زير پوشش است و بر همين اساس هر سال تعداد زيادي از مددجويان با استفاده از تسهيلات اشتغالزايي اين نهاد توانمند شده و از چرخه حمايتي امداد خارج مي شود.
كميته امداد امام خميني(ره) كردستان نيز 110 هزار نفر در قالب 65 هزار خانوار را زير پوشش خود قرار داده و در سر فصل هاي مختلف به آنان خدمات ارائه مي دهد و با حمايت هاي اين نهاد سالانه تعداد زيادي از اين افراد خودكفا مي شوند.
سال گذشته با بهره مندي از 257 ميليارد ريال اعتبار و تسهيلات بانكي، يك هزار و 278 خانوار زير پوشش اين نهاد در كردستان به خودكفايي رسيده و از چرخه حمايتي امداد خارج شدند.
مشاور عالي نماينده ولي فقيه در كردستان در همايش خودكفايي مددجويان استان اظهار داشت: با توجه به وضعيت اقتصادي موجود جامعه و دغدغههاي معيشتي مردم و شعار سال مبني بر حمايت از كالاي ايراني مي طلبد از كالا و توليد داخلي بيشتر استفاده كنيم.
حجت اسلام مهدي فرزي با تاكيد بر توجه و حمايت از توليدات و محصولات مددجويان زير پوشش كميته امداد افزود: بايد از محصولات توليدي اين قشر استفاده كنيم و با اين كار ثروت را به سمت آنها هدايت كرده و زمينه استفاده بيشتر از توليد داخلي را فراهم كنيم.
مشاور عالي نماينده ولي فقيه در كردستان يادآور شد: از مسئولان كميته امداد انتظار مي رود كردستان را بصورت ويژه مورد توجه قرار دهند تا بتوانيم يك نهضت اشتغالزايي در استان ايجاد كنيم.
وي تاكيد كرد: رهبري در سفر سال 88 خود به كردستان به خانواده هاي كم درآمد و محروم استان توجه كردند و امروز اين خانواده هاي يكي پس از ديگري صاحب شغل مي شوند و خود حامي مجموعه هاي ديگر خواهند شد.
حجت الاسلام فرزي همچنين با تقدير از توجه مجموعه بانكي استان بخاطر حمايت از مددجويان و اشتغالزايي گفت: ما بايد به توليد و اشتغال زنجيره اي توجه كنيم چون اين نوع توليد به هم پيوسته موجب ايجاد درآمدهاي بيشتر با سرمايه هاي كمتر مي شود.
مديركل كميته امداد امام خميني (ره) كردستان نيز در اين همايش اظهار داشت: سال گذشته كميته امداد استان موفق شد به سه هزار و 770 نفر بيش از 700 ميليارد ريال تسهيلات اشتغال پرداخت كند.
محمد رسول شيخي زاده افزود: 12 درصد از اين تسهيلات در زمينه مشاغل خانگي و 88 درصد نيز در حوزه مشاغل خُرد بوده است.
وي با بيان اينكه 54 درصد تسهيلات به روستاها و مابقي به مددجويان شهري اختصاص يافته است، گفت: 37 درصد مجري پروژه هاي اشتغالزايي را زنان و 63 درصد مردان بوده اند.
مديركل كميته امداد امام خميني(ره) كردستان در ادامه به خودكفايي يك هزار و 278 خانوار زير پوشش اين نهاد در سال گذشته اشاره كرد و يادآور شد: سال گذشته به اين تعداد خانوار 257 ميليارد ريال تسهيلات پرداخت شده است.
وي افزود: كل سرمايه اين طرح ها در حال حاضر 370 ميليارد ريال است و در واقع 145 درصد ارزش افزوده ايجاد كرده است.
شيخي زاده اضافه كرد: 41 درصد طرح هاي اشتغالزايي خدماتي، 38 درصد دامداري، 6 درصد كشاورزي و باغداري، سه درصد صنفي و صنعتي و 2 درصد ساير مشاغل بوده است.
در حاشيه اين همايش نمايشگاهي از دستاوردهاي زنان سرپرست خانوار زير پوشش كميته امداد امام خميني(ره) استان كردستان برپا شد.
110 هزار نفر در قالب 65 هزار خانوار كردستاني زير پوشش خدمات كميته امداد امام خميني(ره) قرار دارند كه 6 هزار نفر از اين تعداد را كودكان ايتام تشكيل مي دهند.
7348/9102
سنندج - ايرنا - همايش اشتغال و توانمندي يك هزار و 278 خانوار زير پوشش كميته امداد امام خميني(ره) كردستان روز سه شنبه با حضور قائم مقام كميته امداد، جمعي از مسئولان استاني و مددجويان اين نهاد در سنندج برگزار شد.