كريم جوانمردي روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: اين برنامه از امروز (اول رمضان) به مدت يك ماه برگزار مي شود و در هر كدام از اين تيم ها، حداقل 2 بازرس بهداشت محيط حضور دارند.
وي با اشاره به اينكه فعاليت اين تيم ها به صورت مشترك با ديگر نهادهاي مرتبط برگزار مي شود، افزود: زمان فعاليت اين تيم ها از هشت صبح تا 12 شب است ضمن اينكه بازرسان مجهز به دستگاه هاي پيشرفته سنجش آلودگي هم هستند.
جوانمردي يادآور شد: بازرسي از اماكن عمومي و مراكز تهيه، توزيع و عرضه مواد غذايي بويژه مراكز تهيه زولبيا و باميه از ديگر ماموريت هاي محوري در برنامه سلامت رمضان امسال است.
وي گفت: مراكز تهيه زولبيا و باميه بايد از مواد اوليه بهداشتي، تخم مرغ هاي تاريخ مصرف دار و روغن استاندارد براي توليد اين محصول غذايي پر مصرف ماه رمضان استفاده كنند.
مدير بهداشت محيط و حرفه اي دانشگاه علوم پزشكي كردستان از شهروندان خواست در ايام مواد غذايي مورد نياز خود را از فروشگاه هاي معتبر و تحت نظارت بهداشت و درمان تهيه كنند.
وي اضافه كرد: در اين ايام با دست فروشان مواد غذايي كه فاقد بسته بندي و شرايط مناسب نگهداري مواد غذايي هستند به صورت جدي برخورد و از فعاليت آنها جلوگيري مي شود.
جوانمردي با اشاره به فعال بودن سامانه گوياي 190 در اين ايام افزود: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتي در مراكز عرضه و توليد مواد غذايي؛ مراتب را از طريق اين شماره تلفن به كارشناسان بهداشت محيط اطلاع دهند.
وي گفت: بازرسان بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي كردستان در رمضان سال گذشته بيش از 30 تُن مواد غذايي غيرقابل مصرف را از مراكز تهيه، توزيع و عرضه مواد غذايي در شهرستان هاي استان كشف و ضبط كردند كه بيشترين مقدار آن 120 تن و در سنندج بود.
3020/9102
سنندج - ايرنا - مدير بهداشت محيط و حرفه اي دانشگاه علوم پزشكي كردستان گفت: برنامه سلامت رمضان جهت نظارت بهداشتي بر بازار مواد غذايي استان با حضور 30 تيم آغاز شد.