به گزارش ايرنا 'هادي مقيمي' روز شنبه در نشست ستاد مديريت بحران شهرستان با تشريح اين شرايط سخت، خواستار توجه و نگاه دقيقتر استان به اردكان شد .
وي اضافه كرد: با توجه به تردد بالاي حملونقل ريلي و جادهاي كشور به دليل موقعيت جغرافيايي اردكان توجه بيشتري از سوي برنامهريزان كشور مورد انتظار است.
فرماندار اردكان خاطرنشان كرد: از دستگاههاي اجرايي و ادارات شهرستان نيز ميخواهيم كمبود و كاستيهاي موجود را با توجه به مشكلات اخير در زمينه خسارات بلاياي طبيعي و شرايط خاص منطقه در كوتاهترين زمان ممكن به ادارات كل مربوطه انتقال دهند.
مقيمي با اشاره به مشكل ساختوسازهاي بدون مجوز و كشت و كار برخي كشاورزان در مسير رودخانهها كه خود تهديدي براي ديگر اهالي منطقه به شمار ميرود، خاطرنشان كرد: ساختوساز در بستر رودخانهها و مسيرهاي سيلخيز غيرمجاز بوده و از دستگاههاي مربوطه ميخواهيم در اسرع وقت آزادسازي انجام و با خاطيان برخورد شود.
رئيس ستاد بحران شهرستان اردكان سرعت عمل و تلاش ادارات مختلف در زمان سيلهاي اخير را حاكي از درايت و آمادگي مديران عنوان كرد و گفت: بخشي از مشكلات ناشي از سيل اخير توسط ادارات راه، برق، مخابرات، آب، منابع طبيعي، هلالاحمر، جهاد كشاورزي و ديگر دستگاههاي مرتبط مديريت شد، اما بايد پيش بيني و آمادگي لازم براي كنترل صددرصدي بحرانهاي پيش رو را با تشكيل جلسات بهموقع و مانورهاي مرتبط به دست آورد.
وي از گزارش وقوع هفت سيل در چندين نقطه شهرستان در دو ماه گذشته از سوي دستگاههاي مربوطه خبر داد و افزود: تخريب جادههاي بين مزارع شهرستان به مسير تقريبي 500 كيلومتر، خسارت بيش از 40 مورد قنوات در بخشهاي مختلف شهرستان از 20 تا 100 درصد تخريب با برآورد تقريبي 5 ميليارد ريال خسارت، تخريب جادههاي روستايي كه عمده آنها در بخش خرانق و بعضا عقدا بوده، سيلبردگي جادههاي اصلي روستاهاي حاجيآباد، توت، درند، رباط پشت بادام و چندين جاده ديگر روستايي، برخورد چند مورد صاعقه از جمله عمده خسارات ناشي از سيل و بلاياي طبيعي دو ماه گذشته در شهرستان اردكان بوده است.
فرماندار اردكان خاطرنشان كرد: در اولين فرصت كارگروههاي 14 گانه ستاد بحران شهرستان به رؤساي مربوطه ابلاغ و نسبت به ارائه آخرين وضعيت خسارات ناشي از سيلهاي اخير شهرستان بهصورت مكتوب اقدام خواهد شد.
مديركل مديريت بحران استان يزد نيز كه در اين نشست با معاونان خود حضور يافته بود، جان، مال و راه را از اولويتهاي مديريت بحران در زمان شرايط بحراني نظير سيل ذكر كرد و افزود: با توجه به شرايط بحراني شهرستان اردكان در زمان سيل اخير، بايد نيازهاي شهرستان و طرحهاي موجود در اين مسير را با كارشناسي ارزيابي نمود تا بتوان در سطح كشور نيز بررسي و تأمين اعتبار نمود.
هادي هادينسب با تاكيد بر سرعت بخشيدن شهرستان در امر تشكيل كارگروه چهاردهگانه ستاد بحران، خاطرنشان كرد: با تشكيل منظم جلسات ستاد بحران در شهرستان مسلما كارگروهها با وظايف خود بيشتر آشنا شده و در مواقع اضطرار بخش مهمي از مشكلات عدم هماهنگيهاي موجود بين دستگاههاي اجرايي پيش نخواهد آمد.
وي بر توجه كشاورزان و مديران به موضوع مهم بيمه تاكيد كرد و افزود: بيمههاي مختلف بهويژه در امر بلاياي طبيعي را بايد جدي گرفت و با فرهنگسازي و آموزش در مقابل جبران خسارات ناشي از اتفاقات غيرمترقبه ازجمله سيل، طوفان و زلزله در هرلحظه آماده بود.
مديركل مديريت بحران استان يزد در پايان، با اشاره به اينكه برخي دستگاههاي دولتي با توجه به محدوديت در امكانات و لوازم موردنياز قادر به ارائه خدمات براي تمامي نقاط شهرستان پهناوري چون اردكان نيستند، خاطرنشان كرد: با تشكيل بانك اطلاعاتي از لوازم و امكانات موجود در ادارات و دستگاههاي مختلف شهرستان و آموزش بهموقع به مردم، در موقعيتهاي بحراني ميتوان با مديريتي مسئولانه در قبال خواست مردم بحرانزده پاسخگو بود.
در اين نشست هر يك از مديران دستگاههاي شهرستان، بخشداران و شهرداران نسبت به آخرين وضعيت سيل و طوفان اخير شهرستان به ارائه گزارش درزمينه اقدامات و خدمات ارائهشده پرداختند.
مركز شهرستان 98 هزار نفري اردكان در 60 كيلومتري شمال شهر يزد قرار دارد.
7544/ 6197
فرماندار:
وسعت اردكان، خدمات رساني در شرايط سخت را مشكل مي كند
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۴۵
کد خبر:
82919822
يزد - ايرنا - فرماندار اردكان گفت: مساحت اين شهرستان، حدود يكسوم استان يزد است كه اين وسعت، خدماترساني به تمام نقاط را سخت ميكند و در شرايط بحراني، تجهيزات و امكانات ويژهاي را ميطلبد.