۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۵۷
کد خبر: 82919833
T T
۰ نفر

شاخص آب شرب روستايي رشت پايين است

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۵۷
کد خبر: 82919833
شاخص آب شرب روستايي رشت پايين است

رشت - ايرنا - فرماندار شهرستان رشت با بيان اينكه در بخشي از روستاها به لحاظ كميت و كيفيت آب شرب مشكل داريم، گفت: در بخش آب شرب روستايي هم به لحاظ شاخص برخورداري و نيز بهره مندي از ميانگين استاني، پايين تر هستيم.

به گزارش خبرنگار ايرنا، سيد محمد احمدي روز شنبه در جلسه آب شرب روستايي رشت در فرمانداري توجه به آب شرب اين شهرستان به ويژه در روستاها را از ضروريات دانست و اضافه كرد: بايستي براي رفع مشكل آب شرب روستايي به لحاظ كمي و كيفي اقدامات جدي انجام گيرد و لازم است دست اندركاران مربوطه در اين زمينه همكاري هاي لازم را انجام دهند.
وي با بيان اينكه شاخص برخورداري آب روستايي رشت 57 درصد است، خاطرنشان كرد: بايد با برنامه و بهره مندي از همه ظرفيت ها، براي رفع مشكل آب شرب روستايي استفاده كنيم و همه توانمان را در اين باره به كار بگيريم.
احمدي در ادامه سخنانش با بيان اينكه 30 درصد شبكه هاي آبرساني روستايي شهرستان رشت فرسوده است، اظهار كرد: براي رفع اين شبكه هاي فرسوده و جلوگيري از هدر رفت آب نيز بايستي كارهاي اساسي انجام شود.
مديرعامل آب و فاضلاب شهري استان گيلان نيز در اين جسله بيان داشت: احداث تصفيه خانه به سمت سنگر و از سنگر به سمت كوچصفهان را در بزودي آغاز مي كنيم و عمليات اجرايي اين خط اضطراري آبرساني به كوچصفهان است اما خطوط اصلي از رشت به سمت كوچصفهان در نظر گرفته شده كه مشاور پروژه در حال انجام اين كار است.
حميد حسيني با اشاره به درنظرگرفته شدن 107 ميليارد تومان اعتبار براي اين پروژه اظهار داشت: تامين آب شرب بخش زيادي از روستاها، از اتفاقات مثبت پس از انجام اين پروژه خواهد بود.
محمدصادق حسني نماينده مردم رشت در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين جلسه، آب را يكي از بزرگترين معضلات اين شهرستان عنوان كرد و گفت: رفع مشكل آب شرب روستايي رشت بايستي بصورت ويژه ديده شود.
شهرستان رشت با شش بخش ، 293 روستا و 18 دهستان، داراي 930 هزار نفر جمعيت است كه 60درصد آنها شهري و 40 درصد روستايي هستند.
7286 / 2007