۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۸:۰۶
کد خبر: 82920385
T T
۰ نفر

تولید میوه در كهگیلویه و بویراحمد 25 درصد افزایش یافت

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۸:۰۶
کد خبر: 82920385
تولید میوه در كهگیلویه و بویراحمد 25 درصد افزایش یافت

یاسوج- ایرنا- مدیر امور باغبانی سازمان جهاد كشاورزی كهگیلویه و بویراحمد گفت:میزان تولید محصولات باغی در این استان سال 1396 نسبت به سال 1392 حدود 25درصد افزایش یافته است.

زواره آزادپور روز یكشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: سال 1396 بیش از 246 هزار تن انواع محصول باغی در باغستان‌های كهگیلویه و بویراحمد برداشت شد در حالی كه میزان تولید محصولات باغی این استان در سال 1392، 188 هزار تن بوده است.
وی بیان كرد: سطح باغستان‌های كهگیلویه و بویراحمد كه در سال 1392، 39 هزار هكتار بوده هم اكنون به حدود 44 هزار هكتار افزایش یافته است.
آزادپور تصریح كرد: افزایش سطح باغستان‌های به مرحله ثمر دهی رسیده و بالا رفتن میزان تولید در واحد سطح به دلیل ارتقای نظارت‌های كارشناسی از علت‌های رشد مقدار تولید محصولات باغی در كهگیلویه و بویراحمد بوده است.
وی بیان كرد: سیب، لیموترش، نارنگی، پرتقال، انگور و زیتون از مهمترین محصولات باغی تولید شده استان است.
آزادپور عنوان كرد: بخشی از میوه تولیدی باغداران كهگیلویه و بویراحمد در استان به مصرف می‌رسد و بخشی نیز به استان‌های دیگر صادر می‌شود.
وی گفت: طرح اجرای استعداد یابی ایجاد 50 هزار هكتار باغ در نقاط مختلف این استان از برنامه‌های توسعه باغستان‌های كهگیلویه و بویراحمد است.
استان كهگیلویه و بویراحمد 270 هزار زمین كشاورزی دارد كه سالیانه 800 هزار تن محصول در آن برداشت می‌شود.
8143/6110