بهرام نصراللهی زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار كرد: در جریان سفر مقام معظم رهبری به كردستان، 129 مصوبه با بیش از یك هزار و 200 طرح تصویب شده بود.
وی با بیان اینكه طرح های باقیمانده هم اكنون در حال اجرا هستند و از دفتر رهبر معظم انقلاب برای تكمیل آنها كمك شده است، افزود: در این سفر؛ طرح هایی اساسی و بنیادین و زیربنایی برای توسعه استان مصوب شد كه امروز مردم كردستان از مزیای آنها بهره مند هستند.
نصراللهی زاده اضافه كرد: سفر رهبری به كردستان نقطه عطفی در تاریخ توسعه استان به شمار می آید و بعد از این سفر در استان شاهد جهش در زیرساخت های توسعه ای هستیم.
وی اعتبار اولیه طرح های مصوب سفر رهبری را هشت هزار و 300 میلیارد ریال اعلام كرد و گفت: این مبلغ طی چند سال گذشته به میزان بیش از 15 هزار میلیارد ریال افزایش پیدا كرده است.
وی یادآور شد: گازرسانی به روستاها از طرح های مصوب این سفر بود كه تاكنون 400 روستا از این مصوبه بهره مند شده و اینك تعداد روستاهای گازرسانی شده در كردستان از میانگین كشوری بالاتر است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی كردستان افزود: اجرای طرح هادی در روستاها از دیگر مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به كردستان بود كه ذیل این مصوبه در بیش از 100 روستا طرح هادی اجرایی شده است.
وی اضافه كرد: در این سفر مقرر شد 9 مركز بهداشتی درمانی شهری و 11 مركز بهداشتی درمانی روستایی در استان احداث شود كه بیمارستان 600 تختخوابی كوثر سنندج یكی از این پروژه هاست كه اكنون از طرح های مهم در حوزه زیرساخت های بهداشت و درمان كردستان به شمار می آید.
نصراللهی زاده احداث چهار سالن ورزشی 1200 نفره را از دیگر مصوبات این سفر اعلام كرد و یادآور شد: تاكنون سه طرح از این مصوبه ها به بهره برداری رسیده و چهارمین طرح نیز تامین اعتبار شده و در دست اجرا است.
وی اظهار داشت: حدود 15 طرح های از مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به كردستان تا سال 95 نیز به آنها اعتبار تزریق شده و این كمك ها برای تامین اعتبار آنها استمرار دارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان كردستان: كانون زبان سنندج، دانشكده علوم قرآنی سنندج، دارالقرآن بین المللی سنندج و راه اصلی سنندج - مریوان از پروژه هایی بوده كه در سال 95 و 96 به آنها اعتبار تزریق شده است.
نصراللهی زاده گفت: در سال 95 و 96 حدود 500 میلیارد ریال اعتبار به تكمیل راه اصلی سنندج - مریوان تزریق شده است و بدلیل سنگین بودن طرح، عملیات اجرایی آن همچنان ادامه دارد.
وی تاكید كرد: هتل پارسیان كه هم اكنون با مشاركت بنیاد مستضعفان و بخش خصوصی در سنندج در حال احداث است را می توان از دیگر مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به كردستان اعلام كرد.
وی افزود: با كمك طرح های مصوب سفر رهبری در دوره ای طولانی شاهد فعالیت های عمرانی و افزایش اشتغال در بخش های عمرانی استان بودیم و عده زیادی از بركات این سفر بهره مند شده اند.
به گفته وی، طرح های آبرسانی، احداث سدها، احداث راه های شهری و روستایی و بسیاری از پروژه های زیرساختی دیگر در واقع از مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به استان كردستان است.
به گزارش ایرنا، رهبر معظم انقلاب اسلامی اردیبهشت سال 88 به كردستان سفر كرده بودند و ایشان به مدت هشت روز از 22 تا 30 همان ماه در نقاط مختلف استان اقامت داشتند و با مردم دیدار كردند.
22 اردیبهشت سالروز ورود رهبر معظم انقلاب اسلامی به كردستان به 22 گولان مشهور است؛ در تقویم كُردی گولان مصادف با ماه اردیبهشت بوده و به معنای ماه گل ها است.
3034/9102
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی كردستان؛
98 درصد مصوبات سفر رهبری به كردستان محقق شد
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۴۹
کد خبر:
82921551
سنندج - ایرنا - رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی كردستان گفت: 98 درصد از طرح های مصوب سفر رهبر معظم انقلاب اسلامی به این استان در سال 1388، با هزینه بیش از 15 هزار میلیارد ریالی به بهره برداری رسیده است.