محمدرضا يوسفي روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا اظهار كرد: دولت و تمامي دستگاه هاي اجرايي شهرستاني و استاني، بيشترين حمايت از كارخانه وارنا را داشته اند ولي سوء مديريت باعث شده تا حمايت ها به افزايش فعاليت و رفع مشكلات منجر نشود.
وي گفت: كارخانه وارنا تسهيلات بسيار خوبي را از دولت و سيستم بانكي دريافت كرده، دستگاه هاي اجرايي نظير آب، برق و گاز خدمات خوبي به آن ارائه داده و نسبت به وصول مطالبات ميلياردي خود اقدام نكرده اند با اين وجود ، مسئولان اين كارخانه نتوانسته اند از اين خدمات به منظور رفع مشكلات اين واحد توليدي استفاده كنند.
فرماندار ورامين افزود: كارخانه وارنا برند جهاني است و سال گذشته بسياري از محصولات آن به ساير كشورها صادر مي شد ولي سوء مديريت باعث شد تا امروز اين كارخانه فقط با 2 تن شير ورودي كار كند و بسياري از كارگران آن تعديل شده اند.
وي بيان كرد: بارها به مالك كارخانه اعلام كرده ايم كه اگر روند فعاليت كارخانه به اين صورت ادامه پيدا كند ، اين واحد بزرگ توليدي سالانه 50 ميلياد تومان ضرر مي دهد.
فرماندار ورامين تصريح كرد: سال گذشته دامداران ورامين حدود 2 ميليارد و 300 ميليون تومان از كارخانه طلبكار بودند و ديگر شيري به كارخانه نمي دادند ولي با وساطت و براي اين كه چرخ كارخانه بچرخد ، از آن ها خواستيم كه كار تحويل شير را ادامه دهند ، اقدامي كه باعث شد امروز مطالبه دامداران به بيش از 8 ميليارد و 800 ميليون تومان برسد.
يوسفي گفت: براي رفع مشكلات اين كارخانه ، 11 جلسه با دستگاه ها و شركت هاي مختلف قدرتمند در امر لبنيات برگزار شد ولي بي صداقتي از سوي برخي از مسئولان كارخانه باعث شد تا اين جلسات به نتيجه مطلوب ختم نشود.
يوسفي تصريح كرد: كارخانه وارنا سرمايه ملي است و همه آن به مالك تعلق ندارد و نبايد اجازه داد تا سوء مديريت اين كارخانه به تعطيلي بكشاند.
نماينده دولت در ورامين تصريح كرد: در استانداري تهران نيز اعلام كرديم كه اگر عوامل پيدا و پنهان كه به ظاهر براي آن دلسوزي مي كنند از اين كارخانه فاصله بگيرند و مالك را با پيشنهاد هاي مختلف وسوسه نكنند مي توان در كمترين زمان ممكن مشكل اين واحد توليدي را در شهرستان حل كرد.
وي گفت : در شهرستاني كه سالانه 140 هزار تن شير توليد مي شود ، فعاليت كارخانه شير وارنا اولويت اصلي مسئولان است.
كارخانه شير وارنا در سال 1386 به عنوان بزرگترين واحد توليدي لبنيات با ظرفيت روزانه 100 هزار تن محصولات لبني فعاليت خود را درورامين آغاز كرد.
پس از 5 سال از راه اندازي اين كارخانه ، مالك اصلي كارخانه فوت كرد و با مرگ وي ، فعاليت كارخانه سير نزولي را آغاز كرد تا جايي كه بسياري از كارگران اخراج شده و توليد به حداقل ممكن رسيد.
طي ماه هاي اخير ده ها نفر از كارگران اين كارخانه براي دريافت حقوق و مزاياي خود مقابل درب كارخانه و فرمانداري شهرستان ورامين تجمع كرده و خواستار رسيدگي مسئولان به مشكلاتشان شدند.
ورامين با 300 هزار نفر جمعيت در 35 كيلومتري جنوب شرق تهران واقع شده است.
تهرام/7254//1348
تهران – ايرنا – فرماندار شهرستان ورامين گفت: دولت به منظور رفع مشكلات كارخانه وارنا 250 ميليارد تومان به كارخانه توليد فراروده هاي لبني وارنا تسهيلات داده و اگر امروز مسئولان آن مطالبه تسهيلات ديگري دارند بايد شفاف اعلام كنند كه براي چه كاري به اين پول نياز دارند.