۹ خرداد ۱۳۹۷، ۲۱:۳۳
کد خبر: 82930775
T T
۰ نفر

وضعيت دفع زباله در بوكان نامناسب است

۹ خرداد ۱۳۹۷، ۲۱:۳۳
کد خبر: 82930775
وضعيت دفع زباله در بوكان نامناسب است

مهاباد- ايرنا- رئيس اداره حفاظت محيط زيست بوكان با بيان اينكه مكان و نحوه دفن زباله در شهر بوكان مناسب نيست، گفت: وضعيت دفع زباله در شهر بوكان بحراني است و براي رفع اين مشكل بايد چاره اي انديشيده شود.

به گزارش ايرنا، محمد احمدي روز چهارشنبه در جلسه كارگروه مديريت پسماند شهرستان بوكان افزود: جمع آوري پسماند در شهر بوكان به صورت سنتي انجام مي شود و اين موضوع از نظر زيست محيطي قابل قبول نيست و براي شهر بوكان و منطقه مشكل زا است.
وي ادامه داد: انتقال محل دفن زباله به مكان جديد ضروري است زيرا علاوه بر بوي بد آن به علت نزديكي به شهر موجب آلوده شدن مزارع كشاورزي و منابع آبي منطقه نيز مي شود.
احمدي با بيان اينكه كه محل دفن زباله شهر بوكان بايد تغيير و به مكاني جديد منتقل شود، بيان كرد: حقوق شهروندي به خاطر محل دفن زباله زير پا گذاشته شده و مسوولان بايد براي آن فكر اساسي داشته باشند.
رئيس اداره حفاظت محيط زيست بوكان اضافه كرد: مسوولان مربوطه در اين حوزه به تعهدات خود عمل نكرده و مصوبه هاي جلسه مديريت پسماند را اجرا نمي كنند.
معاون عمراني و امور برنامه ريزي فرماندار بوكان نيز در اين جلسه گفت: طرح جامع مديريت پسماند شهرستان تصويب شده است و بايد به اجرا گذاشته شود.
لقمان خسروپور ادامه داد: ظرفيت محل فعلي دفن زباله در شهر بوكان تكميل شده است و محل جمع آوري آن در اين مكان با هيچ استانداردي مطابقت ندارد.
وي گفت: براي دفن زباله در محل جديد مكاني به مساحت 15هكتار در منطقه روستاي 'كلته قرميش' در نظر گرفته شده است.
خسروپور در خصوص مشكلات زيست محيطي شهرك صنعتي بوكان ادامه داد: تصفيه خانه شهرك به صورت اصولي و درست كار نمي كند و اين موضوع موجب بروز مشكلات زيست محيطي شده است.
به گزارش ايرنا، جمعيت يكهزار و 400 نفري ساكن روستاي شيخلر كه يكي از روستاي مهاجرپذير بوكان نيز به شمار مي رود در جوار دفن زباله شهر بوكان قرار دارد.
در شهر بوكان روزانه 230 تن زباله تر و خشك و 50 تن زباله ساختماني توليد مي شود كه همگي اين زباله ها به مكان فعلي دفن زباله منتقل مي شود؛ توليد گاز متان در اين مكان با آتش سوزي هاي پي در پي همراه است.
3072/7510/3093