۱۳ خرداد ۱۳۹۷، ۸:۵۷
کد خبر: 82933309
T T
۰ نفر
مساجد چهارمحال و بختیاری میزبان شب زنده داران قدر است

شهركرد-ایرنا- مساجد چهارمحال و بختیاری برای برپایی شب های قدر و ضیافت الهی آماده شد تا زمینه حضور گسترده مردم فراهم شود.

به گزارش ایرنا، در حالی آیین های معنوی شب های قدر از یكشنبه شب در چهارمحال و بختیاری آغاز می شود كه در سالهای گذشته به دلیل استقبال گسترده روزه داران، برخی از مساجد با كمبود جا نیز روبرو شده بود.
امسال نیز بسان سالهای گذشته مردم برای برپایی باشكوه شب های قدر برنامه ریزی كرده اند و برخی از خانواده ها اقدام به تهیه سحری برای شب زنده داران می كنند.
بیش از یك هزار مسجد در نقاط شهری و روستایی چهارمحال و بختیاری نیز امسال میزبان شب زنده داران پارسا خواهد بود.
شب های قدر كه به شب نزول قرآن شهرت دارد در شب نوزدهم، بیست و یكم و بیست سوم برگزار می شود و مردم در این شبها اقدام به قرائت دعای جوشن كبیر ، خواندن قرآن و اقامه نماز شب قدر می كنند.
مدیركل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اعزام یك هزار و 100 مبلغ و مبلغه به مناطق مختلف استان در ماه مبارك رمضان برای بازگو كردن احكام دینی گفت: احیای شب های قدر، اقامه نماز جماعت و پاسخگویی به سوالات شرعی از مهمترین وظایف ،800 مبلغ و 300 مبلغه در ماه مهمانی خدا است.
حجت‌الاسلام سید جعفر مرتضوی افزود: ماه مبارك رمضان بهترین فرصت برای تبلیغ معارف قرآن و اهل بیت (ع) است و از این رو باید در تبلیغ آموزه های دین از همه ظرفیت ها بهره گرفت.
وی، با اشاره به وجود 237 روستای بالای 100 خانوار در استان، تصریح كرد: با اعزام روحانی به تمامی نقاط روستایی پرجمعیت، تلاش می شود تا مردم در ماه مبارك رمضان با معارف و آموزه های دینی بیش از پیش آشنا شوند.
مدیركل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری نیز گفت: در ماه رمضان امسال اجرای برنامه های فرهنگی مذهبی در قالب طرح ضیافت الهی به میزبانی20 بقعه متبركه در استان اجرا می شود كه در برخی از بقاع متبركه نیز آیین های احیای شب های قدر برگزار می شود.
حجت الاسلام مرتضی عزیزی افرود: جزء خوانی قرآن كریم، برپایی كلاس های معرفتی و دینی و مشاوره و از مهمترین این برنامه هاست.
وی ادامه داد: برای اجرای این برنامه های فرهنگی، مذهبی 60 مبلغ دینی به بقاع متبركه استان اعزام شده اند.
به گزارش ایرنا، یك هزار و 693 موقوفه در چهارمحال و بختیاری ثبت شده كه از این تعداد 19 درصد موقوفات منفعتی، 63 درصد مسجد و 18 درصد حسینیه، تكیه، زینبیه، مهدیه و حوزه علمیه است.
چهارمحال و بختیاری دارای 9 شهرستان با بیش از 940هزار نفر جمعیت است.
2097