حجت الاسلام و المسلمين حسن هنرمند روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي ايرنا افزود: با توجه به اينكه يكي از مهمترين استراتژي ها و مداخلات اساسي در زمينه حفظ و توسعه سلامت روان، آموزش و آگاهي بخشي است، به همين منظور بنياد شهيد دوره هاي آموزشي در حوزه خانواده در اين زمينه ها را براي ايثارگران و خانواده هاي آنها برگزار كرد.
وي اظهار داشت: همچنين از سال 1392 تا 1395 خانواده هاي شهدا و ايثارگران از 741 هزار و 306 مورد آموزش در حوزه خانواده بهره مند شده اند. اين آموزش ها در حوزه سلامت روان، مبارزه با آسيب هاي مختلف و آگاهي بخشي و افزايش مهارت هاي زندگي است تا آنها با مشكلات كمتري رو به رو شوند.
وي ادامه داد: بر همين اساس بنياد شهيد همه ساله خود را موظف به برنامه ريزي و اجراي دوره هاي آموزشي متناسب با نيازهاي عمومي و اختصاصي جامعه هدف دانسته و تاكنون دوره هاي آموزشي ويژه خانواده هاي شاهد و ايثارگر را به عنوان يكي از ضرورت هاي اصلي و اساسي در اولويت برنامه هاي حوزه مددكاري و مشاوره قرار داده است.
هنرمند اضافه كرد: اين برنامه هاي آموزشي پس از تعيين و اولويت بندي نيازهاي آموزشي خانواده ها در سراسر كشور به صورت كلاسي، كارگاهي، اردويي و با بكارگيري مدرسان مجرب و متخصص برگزار مي شود.
وي تصريح كرد: همچنين با توجه به نقش و تاثير آموزش خانواده، بخشي از اين برنامه در قالب نشريه خط زندگي به صورت غيرحضوري با تهيه، توليد، انتشار مقالات آموزشي و توزيع در جامعه هدف سراسر كشور اجرا مي شود كه به همين منظور سال گذشته (1396) حدود 40 هزار نفر از آموزش هاي اين نشريه هم استفاده كردند.
مديركل مددكاري و امور اجتماعي بنياد شهيد و امور ايثارگران افزود: بنياد شهيد همچنين آموزش هاي لازم در حوزه مددكاري فردي و گروهي و مشاوره هاي فردي و گروهي را در برنامه كاري خود دارد به طوري كه سال گذشته در مجموع 293 هزار و 941 نفر از خانواده بزرگ ايثارگران از اين خدمات مشاوره اي بهره مند شدند.
بنياد شهيد و امور ايثارگران در مجموع به حدود سه ميليون نفر از خانواده هاي شهدا، جانبازان، ايثارگران و آزادگان در سراسر كشور خدمات مختلفي ارائه مي دهد.
اجتمام * 7268 *1569
تهران - ايرنا - مدير كل مددكاري و امور اجتماعي بنياد شهيد و امور ايثارگران گفت: بنياد شهيد در سال گذشته به 191 هزار و 918 نفر از خانواده هاي شهدا، ايثارگران و جانبازان آموزش خانواده ارائه كرد.