به گزارش روز سه شنبه گروه علمي ايرنا از روزنامه ديلي ميل، بيشتر افرادي كه از حمله قلبي جان سالم بدر مي برند به نارسايي قلبي مبتلا مي شوند كه يك عمر ضعف و آزار براي آنها به دنبال دارد اما اين دستگاه جديد كه توسط محققان دانشگاه ام.آي.تي و هاروارد ابداع شده است مي تواند از اين موضوع پيشگيري كند.
اين دستگاه كه Therepi نام دارد داروها را از طريق يك لوله مستقيم به قلب مي رساند تا از ترميم نامناسب اين ارگان جلوگيري شود.
مطالعه اي بر روي موش ها نشان داد كه اين دستگاه در تقويت عملكرد قلب بعد از يك حمله قلبي موثر است.
بعد از يك حمله قلبي، اين ارگان تلاش مي كند تا عروق زخمي را از بين ببرد. اين رويه قابل توجه است اما كامل نيست و معمولا به نارسايي دريچه قلب و باريك شدن مسيرهايي منجر مي شود كه لازم است باز شوند.
در حال حاضر داروهاي مناسبي براي پيشگيري از اين موضوع وجود دارد اما هيچ روش موثري كه بتواند اين داروها را براي مدت طولاني به مكان درست برساند، وجود ندارد.
اين دستگاه شامل مخزني است كه مستقيم به بافت آسيب ديده قلب مي چسبد. يك مغزي اين مخزن را به درگاهي كه بر روي پوست بيمار و يا زير پوست بيمار قرار مي گيرد، متصل مي كند و از آنجا بيمار يا مراقب بهداشتي مي تواند داروها را تزريق كند.
از اين دستگاه مي توان بعد از يك حمله قلبي براي ارائه درمان به منظور ممانعت از ابتلاي بيمار به نارسايي قلبي استفاده كرد.
همچنين درصورتي كه بيمار از پيش به درجاتي از نارسايي قلبي مبتلا باشد مي توان از اين ابزار براي كم كردن اين پيشرفت استفاده كرد.
به گفته محققان، اين وسيله بايد به عنوان موفقيتي در ارائه داروهاي هدفمند مورد تقدير قرار گيرد و حتي مي تواند براي ساير وضعيت ها از جمله ديابت مورد استفاده قرار گيرد.
مطالعه جديدي در مورد اين دستگاه در نشريه Nature Biomedical Engineering منتشر شده است.
علمي**2038**1440
تهران-ايرنا- محققان آمريكايي دستگاهي ابداع كرده اند كه با ارائه مستقيم دارو به قلب بيماران از ابتلاي آنها به نارسايي قلبي پيشگيري مي كند.