۲۳ خرداد ۱۳۹۷، ۱۶:۳۰
کد خبر: 82942244
T T
۰ نفر
پل سوم بشار ياسوج در آستانه عيد فطر زير بار ترافيك رفت

ياسوج - ايرنا- فاز نخست پل سوم بشار ياسوج پس از 15 سال از آغاز عمليات اجرايي ، آماده بهره برداري شد و يك مسير از آن در آستانه عيد سعيد فطر زير بار ترافيك رفت.

معاون عمراني استاندار كهگيلويه وبويراحمد گفت: فاز نخست اين پل شامل يك مسير رفت كه به صورت موقت 2طرفه خواهد بود از فردا پنجشنبه و به عنوان عيدي به مردم و گردشگران ورودي به ياسوج زير بار ترافيك خواهد رفت.
وي تصريح كرد: فاز نخست اين طرح ظرف هفته آينده با حضور استاندار و ساير مسئولان اجرايي استاني و محلي به طور رسمي افتتاح خواهد شد.
معاون ساخت و توسعه راه هاي كهگيلويه وبويراحمد نيز گفت: اين پل به طول 130متر و داراي 2 دهانه 25 متري و 2دهانه 45 متري است كه 2باند رفت و برگشت با عرض هركدام 11 متر دارد.
محمد راستا ميزان قرارداد اجراي پل سوم بشار را افزون بر 160 ميليارد ريال ذكر كرد و گفت: حدود200 ميليارد ريال براي تكميل و بهره‌برداري اين پل اختصاص يافت كه بخش عمده‌اي از آن در قالب اسناد خزانه است.
وي ادامه داد: اين طرح تاكنون 35 ميليارد ريال هزينه در برداشته و عمليات ساخت آن در سال‌هاي اخير به دليل كمبود اعتبار و تملك 21 هزار مترمربع از زمين‌هاي كشاورزي اطراف آن متوقف شده بود.
وي افزود: با بهره‌برداري از پل سوم بشار ترافيك در سطح شهر ياسوج به طورقابل ملاحظه‌اي كاهش مي‌يابد.
رودخانه بشار، شهر ياسوج را به 2بخش تقسيم كرده است و 2 پل براي وصل كردن اين بخش ها در دهه هاي گذشته ساخته شده بود.
براي عبور از رودخانه بشار و ارتباط با دشت سررود جنوبي، روستاهاي اقماري و مناطق جنوبي كهگيلويه و بويراحمد تنها 2 پل در جنوب شهر ياسوج احداث شده كه يكي به مسير رفت و ديگري به مسير برگشت اختصاص دارد و جوابگوي ترافيك اين شهر نيست.
شهر ياسوج اكنون بيش از 130هزار نفر جمعيت دارد و طول آن به بيش از 18 كيلومتر رسيده درحالي‌كه در 30 سال گذشته تنها يك پل بر روي رودخانه بشار احداث شده است.
پل سوم بشار با هدف كاهش بار ترافيكي در ورودي شهر ياسوج و ارتباط با دشت سررود جنوبي و روستاهاي آن در سال 82 كلنگ زني شد.
راستا ادامه داد: ساخت اين پل نقش مهمي در پدافند غيرعامل ايفا مي‌كند به‌طوري‌كه بار ترافيكي قسمتي از شهر ياسوج را كه اكنون بر روي پل‌هاي شماره يك و دو است كم مي‌كند.
كارشناسان راهنمايي و رانندگي هم معتقدند كه خارج شدن از شهر ياسوج با 2 پل جوابگو نيست و ترافيك زيادي به وجود مي‌آورد.
به گفته آنان، رفع گره ترافيكي ورودي و خروجي شهر ياسوج با بهره برداري از پل سوم بشار امكان پذير است.
افزايش ورود گردشگران به شهر ياسوج در بهار و تابستان و حتي در برخي روزهاي تعطيل پايان هفته ترافيكي تا بيش از 2 كيلومتر در ورودي و خروجي شهر ياسوج ايجاد مي‌كند كه بسيار مشكل‌زاست.
اگر يكي از پل‌هاي كنوني بر روي رودخانه بشار با مشكلي مواجه شود، تردد به سمت دشت سررود جنوبي و حاشيه جنوبي شهر ياسوج با مشكل روبه‌رو مي‌شود.
شهر ياسوج مركز كهگيلويه و بويراحمد با حدود 130 هزار نفر جمعيت يكي از شهرهاي مهاجرپذير اين استان است.
3016/1662