۲۴ خرداد ۱۳۹۷، ۱۳:۵۲
کد خبر: 82943008
T T
۰ نفر
79 ميليارد ريال اعتبار اشتغال فراگير به سروآباد اختصاص يافت

سنندج - ايرنا - فرماندار سروآباد گفت: 79 ميليارد ريال اعتبار در قالب طرح اشتغال پايدار روستايي و عشايري به اين شهرستان اختصاص يافته است.

به گزارش خبرنگار ايرنا، كوهسار دادور روز پنجشنبه در جلسه كارگروه اشتغال اظهار داشت: از اين ميزان اعتبار اشتغالزايي، تاكنون بيش از 15 ميليارد ريال در حوزه كشاورزي از طريق بانك هاي عامل پرداخت شده است.
وي با بيان اينكه 11 ميليارد اعتبار ديگر توسط جهاد كشاورزي براي پرداخت به بانك هاي عامل معرفي شده است، افزود: كميته امداد امام (ره) نيز 39 طرح با اعتباري بيش از 13 ميليارد ريال تصويب و براي پرداخت به صندوق كارآفريني اميد معرفي كرده است.
فرماندار سروآباد يادآور شد: متقاضيان دريافت تسهيلات اشتغال پايدار روستايي و عشايري توسط ادارات صنعت معدن و تجارت، جهاد كشاورزي و ميراث فرهنگي و صنايع دستي معرفي مي شوند.
وي تاكيد كرد: تسهيلات اشتغال فراگير توسط ادارات جهاد كشاورزي، راه و شهرسازي، صنعت معدن و تجارت، ميراث فرهنگي و صنايع دستي و دامپزشكي پس از تشكيل پرونده براي متقاضيان و تاييد، براي پرداخت به بانك هاي عامل فرستاده مي شود.
دادور گفت: براي پرداخت تسهيلات اشتغال فراگير و اشتغال پايدار روستايي و عشايري بانك هاي تجارت، كشاورزي، توسعه تعاون، ملت، ملي، سپه، صندوق كارآفريني اميد و پست بانك تعيين شده اند.
وي به پرداخت تسهيلات در قالب مشاغل خانگي نيز اشاره كرد و افزود: تاكنون 410 طرح توسط ميراث فرهنگي و صنايع دستي به اداره كار، تعاون و رفاه اجتماعي معرفي شده است.
وي يادآور شد: از 410 طرح معرفي شده به اداره كار، تعاون و رفاه اجتماعي تاكنون تسهيلات مربوط به 13 طرح به مبلغ سه ميليارد و 180 ميليون ريال توسط بانك هاي مسكن، توسعه تعاون و ملت به متقاضيان پرداخت شده است.
فرماندار سروآباد اظهار داشت: در جلسه امروز نيز 65 طرح و پروژه براي استفاده از تسهيلات پايدار روستايي با اعتباري بيش از سه ميليارد ريال به تصويب رسيده است.
وي اشتغالزايي در روستاها را گامي مهم در راستاي توسعه ملي دانست و تاكيد كرد: توسعه پايدار در هر كشوري در گرو پايداري نظام سكونت در روستاهاست بنابراين تثبيت جمعيت روستايي با ايجاد اشتغالزايي و درآمد پايدار تاثير بسزايي در توسعه دارد.
دادور اضافه كرد: در جلسات كارگروه اشتغال براي توسعه پايدار روستايي بايد به مولفه هاي سرمايه انساني ماهر، سرمايه اجتماعي و سرمايه خدادادي كه در روستاها وجود دارد، بيشتر توجه شود.
وي افزود: با توجه به اينكه بيشتر جمعيت اين شهرستان در روستاها ساكن هستند تامين نيازهاي اوليه روستاييان و ارتقاي سطح معيشتي آنها با تكيه بر منابع خدادادي، گامي مهم در راستاي رونق و توسعه شهرستان است.
وي يادآور شد: مهمترين ظرفيت هاي شهرستان سروآباد در بخش هاي گردشگري، كشاورزي و باغداري است كه با ارائه تسهيلات اشتغالزايي در اين بخش ها مي توانيم شاهد كاهش مهاجرت و همچنين مهاجرت معكوس به روستاها باشيم.
فرماندار سروآباد بر لزوم آسان كاري مديران بانك ها در پرداخت تسهيلات به متقاضيان تاكيد كرد و گفت: همه مسئولان و اعضاي كارگروه اشتغال بايد با تمام توان و تلاش اعتبارات اشتغالزايي را جذب و در راستاي تثبيت جمعيت روستايي و مهاجرت معكوس به روستاها همت كنند.
به گزارش ايرنا، مديران جهاد كشاورزي، ميراث فرهنگي و صنايع دستي، تعاون، كار و رفاه اجتماعي و مديران بانك هاي عامل نيز در اين جلسه به بيان مهمترين اقدامات حوزه كاري خود براي جذب و اعطاي تسهيلات اشتغالزايي پرداختند.
شهرستان سروآباد با 2 بخش مركزي و هورامان و بيش از 50 هزار نفر جمعيت در فاصله 90 كيلومتري از سنندج مركز استان كردستان واقع شده و 24 كيلومتر مرز با كشور عراق دارد.
7354/9102