حسن حيدري روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: از سال 1396 تا كنون 12 رويداد 'استارت آپ ويكند' در آذربايجان غربي برگزار و در هر مرحله سه ايده برتر براي ورود به مراكز دانش بنيان انتخاب شده است.
وي ادامه داد: اين رويداد با حضور علاقه مندان به كارآفريني در آذربايجان غربي آغاز شده است و هر ماه يك بار اجرا مي شود.
وي افزود: ايجاد شبكه استارت آپ در آذربايجان غربي با عنوان رويداد شتاب آذربايجان / روشا / از اسفند سال 1395 آغاز شد و در سال 1396 نخستين دوره آن برگزار شد.
رئيس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي بيان كرد: منظور از واژه شتاب دراين رويداد به معناي شناسايي و توانمند سازي ايده هاي برتر بوده و هدف ما از اجراي اين برنامه ها توجه به ايده پردازي است.
حيدري اضافه كرد: بايد ايده پردازي از سنين پايين شروع شود و به همين منظور پارك علم و فناوري قصد دارد با همكاري اداره كل آموزش و پرورش آذربايجان غربي مدرسه موفقيت را راه اندازي و هر ساله چهار بار برنامه استارت آپ را براي دانش آموزان برگزار كند.
وي ادامه داد: در صورت حمايت آموزش و پرورش استان، مراكز نوآوري و شكوفايي دانش آموزي در 2 شهرستان اروميه و مهاباد راه اندازي مي شود و اين امر نيازمند تامين زيرساخت ها توسط آموزش و پرورش است.
وي بيان كرد: تا پايان سال جاري هفت رويداد استارت آپ ويكند را در شهرستان هاي ماكو، خوي و اروميه با عناوين فرصت هاي كارآفريني در كشور تركيه، كسب و كار حوزه بانوان، رفع مشكلات دانشگاه ها، حل مشكلات دستگاه هاي خدمات رسان از جمله شركت مخابرات، برق و آب و فاضلاب و همچنين توجه به زيرساخت هاي شهر مرزي هوشمند برگزار مي شود.
وي با اشاره به اهداف پارك علم و فناوري آذربايجان غربي گفت: افزايش شركت هاي دانش بنيان، استفاده از ظرفيت هاي صنعتي استان، كاهش وابستگي طرح ها و ايده ها به بودجه هاي دولتي، كمك به افزايش رشد و توسعه دانش بنيان و استفاده از موقعيت مناسب استان به جهت همسايگي با سه كشور خارجي در جذب سرمايه گذار خارجي از مهمترين اهداف اين سازمان است.
رئيس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي ادامه داد: دولت تدبير و اميد حمايت هاي مناسبي را از پارك علم و فناوري داشته به طوري كه در سال گذشته 80 ميليارد ريال براي اين سازمان اختصاص يافته و 30 ميليارد ريال آن از طريق اسناد خزانه جذب شده است.
حيدري با اشاره به درآمد پارك علم و فناوري آذربايجان غربي گفت: درآمد اين پارك از 330 ميليون ريال در سال 1392 به چهار ميليارد و 821 ميليون ريال در سال 1396 رسيده است و اين نشان از پيشرفت چشمگير فعاليت هاي پارك علم و فناوري در استان است.
به گزارش ايرنا استارت آپ ويكند /Startup Weekend/ يك رويداد آموزشي تجربي در سراسر دنياست كه در سه روز متوالي (در انتهاي هفته) برگزار مي شود.
در اين برنامه شركت كنندگان پر انگيزهاي مثل برنامه نويسان، مديران تجاري، عاشقان استارت آپ، بازاريابها و طراحان گرافيك گرد هم ميآيند تا طي 54 ساعت ايده هايشان را مطرح كنند، گروه تشكيل بدهند و هر گروه ايدهاي را اجرا كند.
در استارت آپ ويكند ايدههاي زيادي مطرح ميشود اما در اين برنامه تنها 'اجرا' اهميت فراوان دارد.
در اين برنامه شركت كنندگان همگي در يك فضاي مشترك قرار ميگيرند و با كمك مربيان خبره كه از ميان كارآفرينان موفق انتخاب شده اند، ايدهها را به كسب و كار تبديل ميكنند.
در پايان برنامه تيمها طرح هاي خود را به هياتي از داوران كه از ميان جامعه سرمايهگذار و استادان دانشگاهي و كارآفرينان هستند، ارائه ميكنند.
8135/2093
اروميه- ايرنا- رئيس پارك علم و فناوري آذربايجان غربي گفت: 39 ايده از رقابت هاي استارت آپ برگزار شده در اين استان، در مراكز دانش بنيان مراحل نخست اجرايي را طي مي كند.