پرويزمنصوري روز يكشنبه در گفت و گو با ايرنا اظهار كرد: در راستاي اجراي طرح هاي اقتصاد مقاومتي، افزايش توليد و استفاده بهينه از منابع آبي استان، اين طرح توليدي در دستوركار قرارگرفت.
وي افزود: به منظور افزايش ميزان توليد ماهيان سردآبي از فصل پاييز و زمستان گذشته با مشاركت بخش خصوصي به متقاضيان، طرح هاي پرورش ماهي در قفس به شركت هاي داراي شرايط در درياچه سد كارون 4 واگذار شد.
مدير شيلات و آبزيان سازمان جهاد كشاورزي چهارمحال و بختياري ميزان توليد ماهي قزل آلا در قفس در سال گذشته را 700 تن اعلام كرد و اضافه كرد: با اجراي اين طرح براي حدود 70 نفر بصورت مستقيم و 150 نفر بصورت غير مستقيم اشتغالزايي شد.
وي متوسط وزن ماهي توليد شده در قفس را 800 گرم اعلام كرد و گفت: با افزايش وزن ماهي توليدي به دو كيلوگرم در نيمه دوم سال، امكان صادرات اين محصول به خارج از كشور فراهم مي شود.
به گزارش ايرنا، در روش پرورش ماهي در قفس، ماهي درون يك قفس يا سبد قرار مي گيرد و آب به صورت آزاد بين منبع آبي و قفس در جريان است.
هم اينك 429 مزرعه پرورش ماهي مجاز و 10 مزرعه تكثير ماهي سردآبي در چهارمحال و بختياري فعال است.
چهارمحال و بختياري سرچشمه رودخانه هاي كارون، زاينده رود و بخشي از دز است كه سالانه با توليد23 هزار تن ماهي سردآبي، اين استان مقام نخست توليد ماهي قزل آلاي كشور را دارد.
سد كارون 4 در 160كيلومتري مركز چهارمحال و بختياري بر روي رودخانه كارون است و بلندترين سد دو قوسي ايران است.
6199/2097
در راستاي اجراي طرح توليد ماهي در قفس
هزار تن ماهي از درياچه سد كارون 4 برداشت شد
۲۸ خرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۰۹
کد خبر:
82945446
شهركرد- ايرنا- مديرشيلات و آبزيان جهادكشاورزي چهارمحال و بختياري از توليد و برداشت يكهزار تن ماهي پرورش شده در قفس از درياچه سد كارون 4 در بهار امسال خبر داد و گفت: اين ميزان ماهي سردابي در خردادماه امسال وارد بازار مصرف شد.