به گزارش روز چهارشنبه گروه اخبار علمي ايرنا از پايگاه خبري مديكال ساينس، مطالعات نشان مي دهد 1.7 درصد از كودكان مبتلا به اوتيسم به نوعي اختلال رشدي دچار هستند كه در صورت تشخيص زود هنگام مي توان با ارايه خدمات مناسب اين اختلال را بهبود بخشيد. معمولا تشخيص اوتيسم تا چهار سالگي دشوار است.
محققان براي حل اين مشكلي راه حل جديدي انديشيده اند. در اين روش از روش داده هاي وسيع براي جستجوي الگويي در متابوليت هاي مرتبط با دو مسير سلولي در خون استفاده شده است.
مسير سلولي مجموعه اي از تعاملات بين مولكول هايي است كه عملكرد سلول را كنترل مي كنند. در اين آزمايش از دو مسير سلولي ترانسولفوريشين و چرخه متيونين استفاده شده است و كه دقت آن حدود 88 درصد است. محققان در تلاشند تا اين روش را به آزمايشات باليني و به صورت تجاري در دسترس تمام افراد قرار دهند.
اوتيسم يك اختلال عصبي است كه عملكرد مغز را تحت تاثير قرار مي دهد. اين معلوليت رشدي معمولا در سه سال اول زندگي به طور كامل آشكار مي شود. معمولا اين سه سال اول، دوره طلايي قلمداد مي شود و چنانچه در اين دوره مربيان و والدين كودك اين عارضه را شناسايي كنند و در صورت درمان و رسيدگي مي توان كودك را به مدرسه فرستاد و مهارت هاي زيادي را به او آموخت.
نتايج اين مطالعه در نشريه Bioengineering & Translational Medicine منتشر شده است.
علمي (6) ** 9259**1440
تهران – ايرنا – محققان موسسه تحقيقاتي رنسلر پلي تكنيك آمريكا با استفاده از يك الگوريتم بر مبناي تركيبات خون موفق به پيش بيني اوتيسم در سنين بسيار پايين شدند. اين آزمايش دقتي بالغ بر 88 درصد دارد.