به گزارش ايرنا ، نقي مسكيني روز شنبه در جلسه هماهنگي خدمات سفرهاي تابستاني مراغه افزود: نظارت بر اجراي دقيق مصوبات ستاد تسهيلات سفرهاي تابستاني و ايجاد تسهيلات رفاهي براي گردشگران و مسافران از سوي دستگاه هاي خدمات رسان مي تواند در توسعه گردشگري شهرستان موثر باشد.
وي ادامه داد: دستگاه هاي خدمات رسان بايد در راستاي ارائه خدمات مناسب و رفاهي به مسافران و گردشگراني كه در ايام تابستاني اين شهر را به عنوان مقصد گردشگري انتخاب مي كنند، اهتمام ويژه اي داشته باشند.
مسكيني ايجاد فضايي مناسب و استفاده از ظرفيت هاي گردشگري شهرستان را در راستاي افزايش گردشگران ورودي داخلي و خارجي از مهمترين برنامه هاي ستاد هماهنگي خدمات سفرعنوان كرد.
وي افزود: با تمهيدات صورت گرفته تمام دستگاه هاي اجرايي با بسيج كردن امكانات خود و فراهم آوردن تسهيلات ، زمينه خدمت رساني مطلوب و موجبات رضايتمندي گردشگران را فراهم كنند.
وي نصب تابلوهاي معرفي اماكن گردشگري و نيز تابلوهاي اسكان مسافران در داخل و خارج از شهر را ضروري دانست و افزود: براي آشنايي هر چه fيشتر گردشگران و همچنين اطلاع رساني و راهنمايي آنها، بروشور مناطق گردشگري و جاذبه هاي طبيعي و تاريخي و همچنين نقشه ها و تابلوهايي تهيه و نصب شود.
مسكيني اضافه كرد: نظارت بر رعايت بهداشت در اماكن عمومي به ويژه در كمپ هاي گردشگري، جاذبه هاي تاريخي و اماكن رفاهي و همچنين مواد غذايي، نانوايي ها و خشكبار مراغه با دقت بيشتري انجام مي شود.
مسكيني از تعطيلي بازار مراغه در روزهاي تعطيل و جمعه انتقاد كرد و افزود: با توجه به راه اندازي قطار گردشگري تبريز به مراغه در روزهاي جمعه ، اداره صنعت ، معدن و تجارت شهرستان برنامه ريزي هاي لازم را در خصوص داير بودن بازار و ارائه خدمات به گردشگران از سوي اصناف را در دستور كار خود قرار دهد.
وي به طبيعت بكر مراغه در ايام تابستان نيز اشاره كرد و افزود: تا يك هفته آينده تورهاي طبيعت گردي در مسيرهاي طبيعي گردشگري جهت شناساندن طبيعت دامنه هاي سهند در شهرستان راه اندازي مي شود.
رئيس اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و دبير ستاد تسهيلات سفرهاي تابستاني مراغه نيز با اشاره به كسب رتبه دوم اين شهرستان در جذب گردشگر در ايام تعطيلات نوروزي گفت: اين شهرستان از پتانسيل هاي مناسبي براي توسعه صنعت گردشگري برخوردار است.
يعقوب طالبي افزود: 47 درصد افزايش بازديد از موزه تخصصي مراغه و نيز 19 درصد افزايش اقامت در هتل هاي مراغه در تعطيلات نوروزي نشان دهنده توسعه و اعتلاي صنعت گردشگري در مراغه بوده است.
به گزارش ايرنا، در سفرهاي نوروزي امسال ، بيش از206 هزار بازديد از آثار تاريخي، فرهنگي، طبيعي و مذهبي اين شهرستان صورت گرفته است.
شهرستان مراغه با حدود 515 اثر تاريخي و تپه هاي شناسايي شده جزو 10 شهر داراي بافت غني تاريخي و فرهنگي در كشور محسوب مي شود كه حدود 300 اثر تاريخي آن در فهرست آثار ملي به ثبت رسيده است.
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعيت در 127 كيلومتري تبريز، مركز آذربايجان شرقي واقع است.
3077/9880
مراغه - ايرنا - معاون عمراني فرماندار مراغه گفت: رفع موانع و مشكلات شهري نقش به سزايي در توسعه صنعت گردشگري شهرستان دارد.