به گزارش ايرنا رضا حسيني روز دوشنبه در جلسه كارگروه اشتغال آذربايجان غربي با گلايه از همكاري نكردن تعدادي از بانك ها در ارائه تسهيلات به واحدهاي اقتصادي، گفت: گزارشي از اين بانك به مديريت مركزي آنان ارسال مي شود و معتقديم كه وظيفه بانك ها تنها نصب يك تابلو بر يك ساختمان نيست و بايد در توسعه منطقه مشاركت داشته باشند.
وي همچنين از مديريت بانك كشاروزي آذربايجان غربي به دليل اعطاي تسهيلات مناسب به واحدهاي اقتصادي و توليدي استان قدرداني كرد.
وي با بيان اينكه براي به حركت درآوردن چرخ هاي اقتصادي آذربايجان غربي نيازمند مشاركت همگاني هستيم، بيان كرد: عملكرد ضعيف دستگاه هاي اجرايي در اين رابطه قابل قبول نيست و ميزان مشاركت دستگاه ها در پنجره واحد سرمايه گذاري به صورت هفتگي كنترل مي شود.
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استاندار آذربايجان غربي با تاكيد بر اينكه سمت و سوي جلسات اقتصادي بايد در جهت حل مشكلات باشد نه صرفا گزارش دهي، گفت: بهبود وضعيت اقتصادي بدون تعريف نقشه راه ممكن نيست.
وي از فرمانداران خواست تا در توسعه شهرستان ها با توجه به پارامترهاي خاص به رقابت بپردازند و اضافه كرد: اتاق فكر مجزا در شهرستان هاي آذربايجان غربي متشكل از نخبگان محلي تشكيل و راه كارهاي لازم براي حل كردن مشكلات اقتصادي ارائه شود.
حسيني از بانك ها خواست تا ساز و كار لازم براي برخورد با واحدهايي كه با بهره كم اقدام به اخذ تسهيلات كرده اند ولي آن را در توسعه واحد خود هزينه نكرده اند اعمال كنند.
وي همچنين در واكنش به تعداد طرح هاي ارائه شده از سوي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان غربي براي دريافت تسهيلات بانكي، گفت: طرح هاي ارائه شده از سوي اين اداره كل انگشت شمار هستند و اين تعداد قابل قبول نيست؛ بنده اگر جاي مديركل اين اداره بودم، خود را به آب و آتش مي زدم تا در اين جلسه براي طرح هاي گردشگري اعتبار جذب كنم.
مديركل تعاون، كار و رفاه آذربايجان غربي نيز در اين جلسه از افزايش سهم آذربايجان غربي از اشتغال پايدار روستايي خبر داد و افزود: اين رقم به سه هزار و 360 ميليارد ريال رسيده است.
رضا نقي زاده با اعلام اينكه آذربايجان غربي رتبه دوم تسهيلات پرداختي توسط بانك هاي عامل به واحدهاي اقتصادي را به خود اختصاص داده است، گفت: 870 طرح با اعتباري بالغ بر چهار هزار و 10 ميليارد ريال در كارگروه اشتغال آذربايجان غربي تاييد شده است.
به گزارش ايرنا در ششمين جلسه كارگروه اشتغال آذربايجان غربي فرمانداران و مديران كل دستگاه هاي اجرايي به بيان نظرات و مشكلات خود پرداختند.
3214/3072
اروميه- ايرنا- معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استاندار آذربايجان غربي گفت: آن دسته از موسسه هاي مالي و اعتباري كه از امنيت موجود در آذربايجان غربي به سودآوري رسيدند اما مشاركتي در توسعه استان ندارد بايد درب خود را ببندد و استان را ترك كنند.