ابراهيم هوشمنديان روز سه شنبه درگفت وگو با ايرنا افزود: همچنين پهلوگيري شناور امداد و نجات هلال احمر نيز با توجه به چند منظوره بودن اسكله اين بندر و تعدد و ترافيك بالاي شناورها و قايق هاي صيادي با مشكلاتي روبرو است كه حل اين مشكل و سامان دهي مكاني براي استقرار آسان شناور امداد و نجات مي تواند به خدمات دهي آن در حوادث احتمالي كمك كند.
وي درباره مشكلات پايگاه امداد و نجات جاده اي كنگان بيان كرد: با وجود توسعه صنعت در اين شهرستان و ترافيك بالا و حوادث جاده اي در محور كنگان - عسلويه، پايگاه امداد و نجات جاده اي در يك دستگاه كانكس در گلوگاه شيرينو مستقر است كه انتظار مي رود منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس براي تسريع و سهولت در خدمات دهي اين پايگاه، يكي از ساختمان هاي بلااستفاده خود را در اين مسير در اختيار اين پايگاه هلال احمر قرار دهد.
هوشمنديان، به راكد ماندن ساختمان قديمي و وسيع هلال احمر اشاره و با بيان اينكه اين بنا مربوط به قبل از انقلاب است، خواستار مشاركت بخش خصوصي و سرمايه گذاران براي احداث يك مجموعه بزرگ امداد و نجات، درماني و فرهنگي در اين ساختمان قديمي شد.
رئيس جمعيت هلال احمر كنگان در باره دوره هاي آموزشي اظهار داشت: در سال گذشته 70 دوره آموزش كمك هاي اوليه، مقدماتي امداد و نجات با حضور بيش از 1500 نفر در اين شهرستان برگزار شد.
وي به موضوع آموزش خانواده ها اشاره كرد و افزود: در سال گذشته طرح آموزش خانواده ها با مسائل امداد و نجات با عنوان طرح خادم با حضور 450 خانوار برگزار شد.
هوشمنديان به اشاره به پيشرفت فيزيكي 90 درصدي سالن چند منظوره امداد نجات و فرهنگي هلال احمر گفت: درصورت تامين اعتبار، اين مجموعه تا هفته دولت آماده بهره برداري خواهد شد.
شهرستان ساحلي كنگان در فاصله 200 كيلومتري جنوب بوشهر واقع است و بخشي از طرح ها و فازهاي توسعه اي ميدان گازي پارس جنوبي در اين شهرستان اجرا شده است.
7208/6043**
بوشهر- ايرنا- رئيس جمعيت هلال احمر كنگان استان بوشهر گفت: هم اكنون پايگاه امداد و نجات دريايي اين شهرستان در يك كانكس مستقر است كه پاسخگوي منطقه نيست و به ساختمان مستقل نياز دارد.