مهدي حاجتي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در اين باره اظهار داشت : نرخ سرويس مدارس براي سال تحصيلي 98 - 97در كارگروه حمل و نقل تعيين و پيشنهاد شده كه شوراي اسلامي شهرها نرخ نهايي را اعلام كنند .
وي با اشاره به متفاوت بودن اين نرخ در شهرها و بخش هاي مختلف گيلان افزود: به طور ميانگين نسبت به سال گذشته، 10 درصد افزايش پيش بيني شده است.
وي با اشاره به فعاليت دو نوع سرويس حمل و نقل در مدارس تصريح كرد: اول سرويس حمل و نقل مجاز كه تابع شرايط خاص و ضوابط مدرسه، آموزش و پرورش و شهرداري بوده و دوم سرويس غيرمجاز كه در آن سرويس هايي هستند كه براي ما ناشناخته است و از طريق اولياء گرفته مي شود كه ما شاهد نگراني و تخلفات در اين بخش هستيم.
وي خاطر نشان كرد: براي سرويس حمل و نقل دانش آموزان در سال تحصيلي 98 - 97 در گيلان از ابتداي سال جاري تمهيد مقدمات لازم از جمله تشكيل جلسه يا كارگروه ماده 18 استان با حضور نمايندگان استانداري، شهرداري، تاكسيراني، پليس راهور، نمايندگان اولياء و مديران آموزش و پرورش انجام شده كه در سطح ادارات و مدارس نيز تشكيل خواهد شد.
مديركل آموزش و پرورش استان گيلان بيان داشت: در اين راستا شهرداري مسووليت معرفي پيمانكار و رانندگان را بر عهده دارد و تمامي خودروها بايستي داراي كارت تردد و معاينه بوده و برچسب سرويس مدرسه و تعداد سرنشين مجاز را رعايت كنند.
وي خاطرنشان كرد: خانواده ها در طول سال تحصيلي در خصوص بروز هر گونه تخلف به لحاظ تعداد سرنشين مجاز، خودرو، نحوه سرويس دهي، زود يا ديرآمدن سرويس و ساير موارد مي توانند با مراجعه به مدرسه يا اداره مربوطه و يا استان ، موارد تخلف را اعلام كنند تا پي گيري هاي لازم انجام گيرد.
در سال تحصيلي گذشته، حدود 43 هزار دانش آموز در استان گيلان از سرويس هاي مجاز حمل و نقل مدارس استفاده كردند.
در سال تحصيلي 97 - 96 ، بيش از 370 هزار نفر در مدارس استان گيلان تحصيل كردند.
7286 /6030
رشت - ايرنا - مديركل آموزش و پرورش گيلان گفت: نرخ سرويس مدارس در استان نبايد بيشتر از 10 درصد افزايش يابد بنابراين ضروريست تا برنامه ريزي هاي لازم در اين باره انجام گيرد.