حسین اسماعیلیان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این رقم در مدت مشابه پارسال 28 میلیون و 831 هزار و 744 مترمكعب بود.
وی به كاهش چهار درصدی در حجم مصرف آب طی بهار امسال نسبت به مدت مشابه پارسال اشاره و بیان كرد: بخش عمده ای از این كاهش مربوط به كاستن از هدررفت آب در شبكه توزیع و شناسایی انشعابهای غیرمجاز است.
مدیرعامل شركت آب و فاضلاب خراسان رضوی ادامه داد: میزان هدررفت و آب بدون درآمد در این استان حدود 29 درصد است. آب تولیدی آب بدون درآمد و هدر رفته محسوب می شود كه 69 درصد آن در شبكه توزیع و تولید هدر می رود و بقیه مربوط به انشعابهای غیرمجاز است.
وی گفت: پارسال 167 میلیون مترمكعب آب آشامیدنی برای شهرهای خراسان رضوی (به جز مشهد) تولید شد.
آب آشامیدنی شهرها در استان خراسان رضوی از 450 منبع تامین می شود كه 97 درصد آن چاهها و منابع زیرزمینی و سه درصد چشمه ها و قناتها است.
ماموریت شركت آب و فاضلاب خراسان رضوی آبرسانی و اجرای شبكه فاضلاب در 73 شهر استان خراسان رضوی به جز مشهد است. یك میلیون و 800 هزار نفر در 73 شهرستان خراسان رضوی به جز مشهد زیر پوشش شركت آب و فاضلاب هستند. 34 دشت از مجموع 37 دشت آبی خراسان رضوی در وضعیت ممنوعه و بحرانی قرار دارند.
7505/1858
مشهد- ایرنا- مدیرعامل شركت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: 27 میلیون و 861 هزار و 731 مترمكعب آب طی فصل بهار امسال در این استان مصرف شد كه نسبت به مدت مشابه پارسال به میزان چهار درصد كمتر شده است.