۱۰ تیر ۱۳۹۷، ۱۳:۱۵
کد خبر: 82958174
T T
۰ نفر

گردهمایی تروریسم در پاریس

۱۰ تیر ۱۳۹۷، ۱۳:۱۵
کد خبر: 82958174
گردهمایی تروریسم در پاریس

تهران - ایرنا - گردهمایی سالیانه گروهك ترویستی منافقین درپاریس بار دیگر نشان داد كه غرب همچنان با ادامه سیاست های تروریست پروری و حمایت از آنها به دنبال ایجاد تنش و آشوب از طریق حمایت از این گونه گروهها در منطقه خاورمیانه است.

به گزارش ایرنا، پاریس همه ساله دهم تیرماه شاهد گردهمایی گروهكی تروریستی است كه از سال 1360خورشیدی با عبور از خط فكری جامعه ایران تلاش كرده تا همچنان مسیر فعالیت های تروریستی خود را دنبال كند.
سازمان منافقین موسوم به «سازمان مجاهدین خلق ایران» كه در سال 1344 تاسیس شد، پس از عزل ابوالحسن بنی‌ صدر از ریاست جمهوری فعالیت های تروریستی خود را در ایران شدت بخشید. این گروهك پس از ناكامی در فعالیت های تروریستی در ایران به دامان صدام دیكتاتور پیشین عراق پناه برد و همراه با مزدوران این دیكتاتور در جنگ هشت ساله تحمیلی علیه مردم ایران شركت كرد.
این اقدام گروهك تروریستی منافقین و ترورهای كور آنها موجب شد تا دیگر گروههای مخالف نیز آنها به رسمیت نشناسند و حتی بسیاری از اعضای این گروهك از آن جدا شدند.
نشست دیروز این گروهك كه با شعار«ایران آزاد» و با حضور«مریم رجوی» از سركردگان این گروهك، رودی جولیانی شهردار سابق نیویورك و از مشاوران و وكلای ترامپ، نیوت گینگریچ رئیس پیشین جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریكا، بیل ریچاردسون سفیر پیشین آمریكا در سازمان ملل و جولیو ترزی وزیر خارجه پیشین ایتالیا برگزار شد، حتی دستاوردهای ساده یك گردهمایی گروهكی را نیز به همراه نداشت. در سال های گذشته جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریكا نیز در گردهمایی مربوط به این گروهك شركت داشت.
مسعود رجوی سركرده گروهك منافقین سالهاست در انظار عمومی ظاهر نمی شود بطوریكه تركی فیصل رئیس سابق سرویس اطلاعاتی عربستان كه در گردهمایی سال گذشته این گروهك شركت كرده بود، از وی بعنوان «مرحوم» یاد كرد.
منافقین نشان داده اند كه درك درستی از فضای داخل ایران، فضای بین المللی و منطقه ای و حتی فضای رسانه ای كنونی ندارند، آنان تلاش می كنند تا دستاوردهایی را برای خود در این زمینه خلق كنند. چرا كه آنان حتی در میان گروه های حامی پیشین خود نیز دیگر جایگاهی ندارند. با وجود اینكه گروهك منافقین دیروز تلاش كردند گردهمایی خود را بزرگ و هماهنگ نشان دهند، بنابر گزارش خبرگزاری ها، جمع بزرگی از جداشدگان این گروهك تروریستی همزمان با گردهمایی اعضای این گروهك در پاریس دست به تجمع افشاگرانه زدند.
آنچه اهمیت گردهمایی ضد گروهك منافقین را دو چندان می سازد، فقدان یك پایگاه سیاسی - اجتماعی گسترده و عمیق منافقین در میان حتی هواداران خود است و به نظر می رسد منافقین با ریزش ها در طیف های مختلف خود در اروپا روبه رو شده اند.
اگر به رویكرد سیاسی مهمانان سال گذشته نیز نگاهی مختصر بیندازیم، متوجه خواهیم شد كه ورای خرید هم آوایی از سوی این گروهك، عمده مهمانان افراد و گروه هایی را در بر می گیرد كه خود دارای نگاه افراطی در حوزه های مختلف بوده و از سوی جوامع خود مطرود شده اند. سال گذشته علاوه بر نیوت گینگریچ و جولیانی، تركی الفیصل سفیر پیشین سعودی در آمریكا و رئیس پیشین دستگاه اطلاعات عربستان هم دراین گردهمایی حضور داشت كه وی نقش مهمی درشكل ‌گیری گروه‌های تروریستی فعال در سوریه ایفا كرده است. از دیگر سخنرانان سال گذشته می توان به جوزف لیبرمن سناتور آمریكایی وبرنارد كوشنر وزیر خارجه پیشین فرانسه اشاره كرد.
روزنامه واشنگتن پست سال گذشته در گزارشی در باره سخنرانان این گردهمایی نوشت: «پول گرفتن مقامات آمریكایی از سازمان مجاهدین برای سخنرانی هیچ وقت راز پوشیده‌ای نبوده است».« نه تنها شخصیت‌های آمریكایی بلكه چهره‌های اروپایی و اعراب نیز ظاهرا در برابر دریافت وجوه قابل توجه در ازای سخنان بی‌پایه و طرفداری‌های بدون پشتوانه، نقطه ضعف دارند!»
این روزنامه افزود:«در میان لیست طولانی افراد دو حزب(آمریكا) كه پول از این سازمان گرفته‌اند تا در مراسم سخنرانی كنند رودی جولیانی شهردار پیشین نیویورك و هوارد دین رییس پیشین حزب دمكرات آمریكا قرار دارند. بولتون هم گفته بود كه سازمان مجاهدین به او نیز پول داده است.»
اما پرسشی كه باید از دولت مكرون كرد، این است كه آن‌ها بر چه مبنایی محیط فعالیت آزادانه را برای گروهكی تروریستی فراهم كرده‌اند؟ بنابراین صدور مجوز برای برگزاری نمایش تروریست‌ها در پاریس، نقطه ابهامی در اقدامات فرانسه و ادعاهای این كشور در مقابله با تروریسم است.
همچنین آمریكایی ها در دوره نخست ریاست جمهوری اوباما این گروهك را در پوشش تغییر رویكرد نظامی به رویكرد سیاسی از لیست گروه های تروریستی خارج كردند. هیلاری كلینتون وزیر امورخارجه پیشین آمریكا سال 2012میلادی به طور رسمی خروج گروهك منافقین را از فهرست سازمان‌های تروریستی این وزارتخانه اعلام كرد.
بنابر اسناد متقن و غیرقابل خدشه كه موسسات و مجامع غربی هم بر روی آن صحه گذاشته‌اند، گروهك تروریستی منافقین حدود 17 هزار ایرانی بیگناه را به شهادت رسانده است و حتی اعضای این گروهك به ترور مقام ها و مسئولان سیاسی جمهوری اسلامی ایران نیز مبادرت ورزیده‌اند.
برای نمونه، در تحقیق جامعی كه دانشگاه مریلند از اطلاعات مربوط به حملات تروریستی در نقاط مختلف دنیا از سال 1970 تا 2010 گردآوری كرده، 49 مورد از اقدامات تروریستی منافقین ثبت شده كه 42 مورد آن در شهرهای مختلف ایران، 3 مورد در بیروت، 1 مورد در مادرید، 1 مورد در اسلو، 1 مورد در واشنگتن و 1 مورد هم در هامبورگ بوده است.
همچنین در گزارشی كه انستیتوی تحقیقات دفاع ملی (RAND) در سال 2009 برای وزارت دفاع آمریكا انجام داد و ضمن فاش كردن ایدئولوژی‌های خشونت‌آمیز و اقدامات غیرقانونی منافقین- از پولشویی و كلاهبرداری گرفته تا وادار كردن اعضا به ثبت رویاها و افكار و تمایلات جنسی- به نادرست بودن رویه آمریكا در اعطای موقعیت تحت حفاظت به اعضای این گروه اعتراف شده بود.
این درحالی است كه مطابق بامفاد قطعنامه 1373شورای امنیت مصوب 2001، استفاده ازخاك و قلمرو و امكانات كشور‌ها جهت اقدامات تروریستی علیه كشور‌های دیگر، ضدیت كاملی با مبانی مبارزه باتروریسم دارد.این پرسش از كشورهای غربی پرسیده شود كه با وجود اعتراض ایران به استمرار حضور منافقین و فعالیت آنان در خاك فرانسه، و سیاهه ای از جنایات و ترور‌های كور و وحشیانه علیه مردم چگونه علاوه بر حضور آزادانه اعضای این گروهك دركشورهای غربی گردهمایی سیاسی این گروه با حضور مقام های پیشین و كنونی كشورهای غربی برگزار می شود؟
اروپام**2040**