به گزارش ایرنا، فتح الله حقیقی روز دوشنبه در نشست با بانوان عضو سازمان های مردم نهاد استان مركزی در اراك، افزود: خدمات حوزه دولتی در تصمیم سازی و اجرای امور به تنهایی كارساز نیست و افزایش سهم مشاركت سمن ها به عنوان نمایندگان مردم در تكمیل حلقه خدمات حوزه اجتماعی ضرورت دارد.
وی بیان كرد: فعالیت زنان در حوزه سمن ها ارزشمند است و دولت تدبیر و امید نیز نگاه ویژه به این قشر داشته و خواستار افزایش سهم آنان در روند تصمیم سازی و مسایل اجرایی و فرهنگی است.
مدیركل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مركزی نیز در این نشست گفت: ظرفیت خانه سازمان های مردم نهاد استان باید با برنامه هدفمند در تمامی مناسبات استان به كارگرفته شود تا مشاركت مردمی در بالاترین سطح رقم بخورد.
غلامرضا فتح آبادی با بیان اینكه تشكل های مردم نهاد این استان خدمات شایسته ای در امور مختلف داشته اند، افزود: حضور زنان در این سمن ها در حال افزایش است و تقویت شبكه های مختلف اجتماعی در استان مركزی امری ضروری است.
وی بیان كرد: به كارگیری مشاوران داوطلب در فرمانداری های این استان در دست پیگیری است و پیش بینی شده 50 درصد این افراد از قشر بانوان انتخاب شود.
مدیركل دفتر امور اجتماعی و خانواده استانداری مركزی نیز در این نشست گفت: 108 تشكل غیردولتی در حوزه زنان و خانواده استان فعال است كه بیشترین تشكل ها با فراوانی 53 مورد در اراك و كمترین آن در آشتیان و تفرش هر كدام با یك سمن است.
زهرا فرجی افزود: سمن های بانوان این استان در حوزه كاهش آسیب های اجتماعی، فرهنگی، سلامت، محیط زیست، زنان آسیب دیده، بهداشت و درمان، علمی، حمایتی، توانبخشی و معلولان فعالیت گسترده دارند.
وی بیان كرد: 70 درصد ساختار نیروی انسانی كل سمن های استان را نیز بانوان تشكیل می دهند و این قشر در راستای حمایت از فعالیت های داوطلبانه خوش درخشیده اند.
در این نشست نمایندگان تشكل های مختلف بانوان استان مركزی مسائل و مشكلات خود را مطرح كردند.
375 تشكل مردم نهاد در استان مركزی وجود دارد كه 108 تشكل ویژه بانوان است.
3005/6013/
اراك - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مركزی گفت: سمن ها در تقویت پیوست های اجتماعی و بهبود شاخص های نشاط در جامعه نقش محوری دارند و مشاركت هدفمند آن ها در این زمینه باید تقویت شود.