عليرضا رادفر روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با بيان اينكه حمله ناو جنگي آمريكايي به هواپيماي مسافربري ايران نشان داد كه شيطان بزرگ براي رويارويي با ايران اسلامي تا مرحله سقوط در لجن زار وحشيانه ترين جنايت ها پيشرفته است، افزود: سكوت چند ساله سازمان هاي بين المللي در برابر حمله به هواپيماي ايراني، لكه ننگي بر پيشاني مدعيان دروغين حقوق بشر است.
معاون استاندار آذربايجان غربي اضافه كرد: انتشار خبر حمله به هواپيماي مسافربري ايراني در خليج فارس طي ظهر روز يكشنبه، 12 تير سال 1367، شوك بزرگ براي مردم ايران بود.
رادفر ادامه داد: در آن دوران جنگ هشت ساله حق عليه باطل با موفقيت هاي پي در پي رزمندگان جان بر كف ايران اسلامي روزهاي پاياني خود را طي مي كرد و حمله ناو جنگي آمريكايي به هواپيماي مسافربري نشان از عصبانيت استكبار جهاني از پيروزي رزمندگان اسلام در اين جنگ بود.
وي اضافه كرد: در حقيقت يكي از اهداف آمريكا از اين جنايت، تقويت متجاوزان رژيم بعث عراق در جبهههاي جنگ و تحت فشار قرار دادن مسوولان نظام جمهوري اسلامي ايران بود.
رادفر افزود: آمريكا با ساقط كردن هواپيماي مسافربري ايران آن هم بر فراز آبهاي كشورمان يك بار ديگر نشان داد كه حقوق بشر را تا جايي به رسميت ميشناسد كه تضادي با اهداف توسعهطلبانه و زيادهخواهيهاي آن و همپيمانانش نداشته باشد.
وي گفت: دوگانگي آمريكا در بحث حقوق بشر زماني به اثبات رسيد كه دولت اين كشور حمله ناوجنگي آمريكايي به هواپيماي مسافربري ايراني را در حالي توجيه مي كرد كه در شهريور سال 1362 وقتي پدافند هوايي شوروي سابق يك هواپيماي مسافربري كره جنوبي را به دليل ورود به حريم هوايي اين كشور ساقط كرد، اين عمل را 'بربريت' ناميد و تحريم خطوط هوايي شوروي را خواستار شد.
وي افزود: آمريكا كه در آن سوي كره زمين قرار دارد، يك هواپيماي مسافربري را كه به قلمرو هيچ كشوري وارد نشده بود و در آب هاي بين المللي به حركت خود ادامه مي داد را مورد هدف قرار داد و به هيچ وجه مسؤوليت اين عمل ننگين را هم برعهده نگرفت.
معاون سياسي، اجتماعي و امنيتي استاندار آذربايجان غربي اعطاي مدال شجاعت به فرمانده جنايتكار آمريكايي در اين حادثه را تمسخر درك و شعور جامعه جهاني و بي حرمتي آشكار به وجدان بشري دانست و افزود: سكوت جانب دارانه سازمان هاي بين المللي، پيوسته موجب گستاخي و جسور شدن آمريكا شده است.
رادفر با اشاره به اينكه 66 نفر از 290 مسافر اين هواپيما كودك زير 13 سال و 53 تن زن بودند، بيان كرد: حمله به افراد بي دفاع و كودكان نشان از خوي وحشي گري دشمنان انقلاب اسلامي بود.
وي افزود: ملت پرصلابت ايران پس از پيروزي انقلاب همواره به دليل استقامت و ايستادگي خود در مقابل استكبار جهاني، هدف كينه توزي شديد و مداوم آمريكا قرار گرفته اند و حمله به هواپيماي مسافربري ايراني تنها يك مورد از آنهاست.
رادفر با بيان اينكه پس از وقوع حادثه دلخراش هواپيماي ايرباس و پيگيري دولت جمهوري اسلامي ايران از طريق شكايت به مجامع بين المللي، آمريكا تنها به پرداخت غرامت به بازماندگان قربانيان محكوم شد، گفت: صرف پرداخت چنين غرامتي، جبران كننده آثار زيان بار و التيام بخش عواطف جريحه دار شده ملت ايران نبود.
به گزارش ايرنا، امروز دوازدهم تيرماه سالروز حمله موشكي ناو آمريكايي 'وينسنس' به هواپيماي مسافربري ايرباس ايران است كه از بندرعباس به مقصد دبي در حال پرواز بود و به شهادت همه 290 سرنشين اين هواپيما اعم از مسافر و خدمه پرواز انجاميد.
118 نفر از مسافران بيگناه اين هواپيما، زن و كودك و همچنين 20 هندي، يك ايتاليايي، 6 پاكستاني و 13 تبعه امارات نيز در ميان مسافران هواپيما بودند.
3214/3072
معاون سياسي استاندار آذربايجان غربي:
حمله به ايرباس ايران نشان از بي توجهي آمريكا به حقوق بشر است
۱۲ تیر ۱۳۹۷، ۱۵:۴۸
کد خبر:
82960685
اروميه- ايرنا- معاون سياسي، اجتماعي و امنيتي استاندار آذربايجان غربي با اشاره به سالگرد حمله ناو جنگي آمريكا به ايرباس ايران در سال 1367 شمسي، گفت: آمريكا با اين جنايت نشان داد كه نه تنها اعتقادي به حقوق بشر ندارد بلكه حقوق بشر دستاويزي براي تأمين منافع نامشروع اين كشور است.