۱۲ تیر ۱۳۹۷، ۲۲:۴۱
کد خبر: 82961064
T T
۰ نفر
توليد و اشتغال معيار ارزشيابي مديران اجرايي مازندران شد

نوشهر- ايرنا - معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استاندار مازندران با تاكيد بر ضرورت تحقق اشتغال تعهده شده دستگاههاي اجرايي ، گفت كه استانداري امسال با معيار توليد و اشتغال عملكرد مديران اجرايي را ارزيابي مي كند.

به گزارش خبرنگار ايرنا ، حسن خيريانپور عصر سه شنبه در نشست ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي شهرستان عباس آباد افزود :
توليد و اشتغال دو محور و ماموريت اصلي دولت براي مقابله با جنگ اقتصادي دشمن است و همه مسئولان دستگاههاي اجرايي بايد براي تحقق اين هدف مهم تلاش كنند.
وي تاكيد كرد : امروز همه بايد براي رفع موانع رونق اقتصادي استان پاي كار بيايند چرا كه كشور دچار يك جنگ اقتصادي است.
خيريان پور اظهار داشت : در ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي استان 12 محور به عنوان محرك توسعه تعيين و برنامه ريزي و پروژه تعريف شده است .
وي افزود : در تعريف هر پروژه نيز در همه بخش ها اعم از كشاورزي ، گردشگري ، صنعت و معدن و ديگر زمينه ها توليد و اشتغال منطبق با ظرفيت ها و توانمندي هاي هر منطقه اي از استان ديده شده است .
معاون استاندار مازندران گفت : دولت تعهد كرده است تا پايان سال بيش از يك ميليون شغل در بخش هاي مختلف ايجاد كند و سهم مازندران نيز مشخص است و دستگاههاي مختلف هم سهمشان تعيين شده است .
خيريانپور به توانمندي هاي منحصر بفرد شهرستان عباس آباد اشاره كرد و افزود كه اين شهرستان در زمينه توليد گل و گياه ، محصولات صنعتي ، بومگردي و مركبات در مازندران شهرت دارد و بايد از اين ظريفيت براي رونق توليد و ايجاد اشتغال بيشترين بهره گرفته شود.
وي ادامه داد : براي حل مشكلات و موانع توليد در شهرستان عباس آباد گام هاي موثري برداشته شده كه از جمله مي توان به رفع مشكل 12 واحد صنعتي و معدني كه در بخش تمليك و دريافت تسهيلات برطرف شده است و اين موارد با هم افزايي بانك هاي عامل و اعضاي ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي برطرف شده است.
معاون هماهنگي اموراقتصادي و توسعه منابع استاندار مازندران اظهار داشت : دولت تدبير و اميد به تمامي ادارات كل استان مازندران تفويض اختيار كرده تا بخش عمده اي از مشكلات موجود در حوزه توليد و اشتغال و مسائل ديگر را حل كنند در حالي كه در گذشته چنين اختياراتي بر عهده وزارتخانه ها و سازمان ها بوده است .
وي اجراي 27 طرح با اعتباري حدود 720 ميليون تومان در حوزه اشتغال روستايي در 6 روستاي بخش مركزي عباس آباد را جزو كارنامه موفق دولت توصيف و به اعضاي شوراهاي اسلامي و دهياران اين منطقه توصيه كرد تا از اين روستاهاي تحت عنوان هريك روستا يك محصول ديدن كنند بلكه بتوانند چنين تحولي را در ساير روستاهاي اين منطقه تعميم دهند.
خيريانپور همچنين برلزوم رفع موانع صادرات استان تاكيد كرد و افزود : متاسفانه هم اكنون براساس گزارش هاي رسمي ديده مي شود كه بخشي از محصولات اين استان در ديگر استان ها صادر مي شود كه جاي تامل دارد.
فرماندار عباس آباد نيز در اين نشست گفت : سهم ابلاغي اشتغال در اين شهرستان حدود سه ميليارد و 800 ميليون تومان بوده درحالي كه ارزش ريالي تعداد طرح هاي معرفي شده به بانك هاي عامل دراين حوزه حدود چهارميليارد و 700 ميليون تومان است .
حق الله كثيري افزود : تاكنون نزديك به چهار ميليارد تومان تسهيلات به جويندگان كار در بخش هاي بوم گردي ، توليد گل و گياه ، انواع مشاغل خانگي و روستايي در اين شهرستان از سوي بانك هاي عامل پرداخت شده است .
وي ادامه داد : سه راهبرد اساسي براي آسان سازي روند اداري دريافت مجوزهاي حوزه توليد و اشتغال در اين شهرستان مدنظر بوده است ، منتهي مشكلي كه وجود دارد اين است كه برخي از توليد كنندگان پرورش گل هاي گلخانه اي با كمبود آب مواجه هستند .
فرماندار عباس آباد گفت كه حدود 50 مورد درخواست ساخت گلخانه با مساحت حدود سه هزار متر در اين شهرستان وجود داشت كه هم اكنون متقاضيان از آب كشاورزي براي توليد محصولاتي مانند برنج ، مركبات ، كيوي استفاده مي كنند درحالي كه منابع امور اب شهرستان هاي تنكابن ، رامسر و عباس آباد در ارائه مجوز براي تامين اب اين دسته از متقاضيان براي توليد گل و گياه گلخانه اي موافقت نمي كند.
شهرستان عباس آباد با جمعيتي دستكم 50 هزار نفر داراي 43 روستا و سه شهر درغرب مازندران است .
7078/ 1602/1654