به گزارش ایرنا مهرزاد حمیدی روز پنجشنبه در كارگاه های آموزشی سیزدهمین جشنواره الگوهای برتر تدریس درس تربیت بدنی كشور در ارومیه افزود: با هماهنگ شدن فعالیت ورزشی مدارس و خانواده ها، سواد حركتی در كشور بیش از پیش ترویج می یابد.
وی نسل كم تحرك و كم توان را مشكل آتی جامعه بیان كرد و گفت: كودكانی كه تحرك كافی ندارند و چاق شده اند باید از طریق برنامه های متنوع حركتی و ورزشی در محلات به تحرك سوق داده شوند.
وی به نقش خانواده ها در تحرك كودكان اشاره كرد و گفت: والدین در زمینه كم تحركی و یكجانشینی كودكانشان مسوول هستند زیرا این نسل در سن 6 سالگی از خانواده جدا می شوند و به فعالیت های اجتماعی می پردازند.
وی اضافه كرد: آموزش و پرورش برای نسل نشسته راهبردهای مختلفی را در پیش گرفته اما این اقدامات نیازمند مشاركت دوجانبه بین خانواده و مدیران مدارس است.
حمیدی با بیان اینكه والدین باید ابتدا بر سلامت دانش آموزان از نظر روح و روان متمركز شوند، اضافه كرد: ورزش به عنوان فعالیتی جمعی و گروهی می تواند كلاس آموزشی مناسب برای زندگی اجتماعی باشد زیرا در صورت نهادینه شدن آن تعامل اجتماعی برای زندگی آینده بیشتر می شود و آسیب های اجتماعی كمتری متوجه خانواده و جامعه خواهد شد.
حمیدی اضافه كرد: دانش آموزان در طول یك سال تحصیلی 302 ساعت در زنگ های تربیت بدنی فعالیت ورزشی دارند و تمام تلاش متولیان امر این است كه در این مدت حركت و مهارت یاد بگیرند.
به گزارش ایرنا معاون وزیر آموزش و پرورش به همراه بیش از 270 معلم ورزش كشور در سیزدهمین دوره جشنواره روش های برتر تدریس درس تربیت بدنی در ارومیه حضور دارد.
آذربایجان غربی به مدت 2 روز میزبان این معلمان بوده و تدریس روشهای برتر تدریس و حضور در كارگاه های آموزشی از برنامه های این جشنواره است.
3072/7125
معاون تربیت بدنی وزیر آموزش و پرورش:
پایین بودن سواد حركتی به عارضه یكجانشینی منجر شده است
۱۴ تیر ۱۳۹۷، ۱۰:۱۶
کد خبر:
82962432
ارومیه- ایرنا- معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینكه پایین بودن سواد حركتی عارضه یكجانشینی را به وجود آورده است، گفت: ارتقا سطح این سواد یكی از نیازهای اساسی جامعه است.