محمد جواد بگی روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: شركت شهرك های صنعتی اصفهان مشوق های ویژه ای را برای صنایع كوچك و متوسط در مناطق كمتر توسعه یافته در نظر گرفته كه مشوق های 50 تا 80 درصدی حق انتفاع از جمله این حمایت هاست.
وی با بیان اینكه این طرح ها به منظور حمایت از توسعه پایدار استان اصفهان اجرا می شود، گفت: در مشوق حق انتفاع، سرمایه گذاران بخشی از قیمت حق انتفاع زمین را برای استقرار در شهرك ها یا نواحی صنعتی می پردازند و مابقی در اقساط چند ماهه پرداخت می شود.
وی با اشاره به فعالیت هشت هزار و 155 واحد صنعتی كوچك در استان اصفهان، خاطرنشان كرد: از این تعداد، چهار هزار و 960 واحد صنعتی كوچك در شهرك های صنعتی استان مستقر است.
بگی نخستین خدمات حمایتی این شركت از صنایع كوچك و متوسط را ارائه زیر ساخت های مناسب در شهرك ها و نواحی صنعتی عنوان و اضافه كرد: بهای تمام شده این زیر ساخت ها مانند آب، برق و گاز با توجه به تجمیع خدمات در یك نقطه كاهش می یابد.
وی ادامه داد: پرداخت بخش زیادی از هزینه های آموزشی و 50 درصد از هزینه های تورهای صنعتی این شركت ها برای حضور فعالان اقتصادی مستقر در شهرك ها و نواحی صنعتی استان در نمایشگاه های خارجی، اعزام هیات های تجاری برای مبادله فناوری های روز و خرید مواد اولیه و پرداخت هزینه تغییر فناوری شركت ها تا سقف یك میلیارد ریال از دیگر اقدام های حمایتی از صنایع كوچك است.
بگی همچنین ایجاد مركز مبادلات پیمانكاری فرعی (SPX) كشور، تشكیل خوشه های صنعتی، بهره برداری از مركز خدمات كسب و كار استان و برپایی كلینیك های سیار خدمات كسب و كار برای ارائه 30 نوع خدمات مشاوره ای رایگان را از دیگر خدمات شركت شهرك های صنعتی به واحدهای صنعتی برشمرد.
مركز مبادلات پیمانكاری فرعی (Subcontract Partnership Exchange ) به شناسایی، ایجاد و توسعه بازار جدید برای پیمانكاران، تسهیل ارتباطات كارفرمایان و پیمانكاران و معرفی آنان به یكدیگر و ارتقای توانمندی و ظرفیت اعضای خود می پردازد.
مدیر عامل شركت شهرك های صنعتی اصفهان رویكرد اصلی این شركت را حمایت از تولید محصولات دانش بنیان، رقابت پذیر و صادرات گرا عنوان كرد وافزود : سال گذشته خوشه صنعتی گلاب و عرقیات كاشان به عنوان خوشه برتر كشور انتخاب شد.
خوشه صنعتی، مجموعه ای از واحدهای صنعتی فعال در یك رشته صنعتی و متمركز در یك منطقه جغرافیایی است.
وی همچنین با اشاره به تحقق 100 درصدی منابع این شركت در سال گذشته، خاطرنشان كرد: این شركت سال گذشته رتبه نخست كشوری را در واگذاری و تعداد قرارداد با امضای 447 قرارداد كسب كرد.
76 مجوز ایجاد شهرك و ناحیه صنعتی در استان اصفهان صادر شده كه تاكنون از میان آنها 70 شهرك و ناحیه صنعتی با اشتغال بیش از 120 هزار نفر به بهره برداری رسیده است.
اصفهان با 12 هزار هكتار مساحت شهرك ها و نواحی صنعتی از نظر تعداد و اراضی مقام نخست را در كشور دارد.
همچنین اصفهان با بیش از 9 هزار واحد صنعتی و تولیدی، صنعتی ترین استان كشور بشمار می آید.
ت/3011/ 6022
اصفهان- ایرنا- مدیر عامل شركت شهرك های صنعتی اصفهان گفت: این شركت در جهت حمایت از تولید و اشتغال، طرح مشوق حق انتفاع برای صنایع كوچك استان در نظر گرفته است.