۱۷ تیر ۱۳۹۷، ۱۴:۱۰
کد خبر: 82965263
T T
۰ نفر
تب دلار شهروند سنندجي را به دام كلاهبرداران سايبري انداخت

سنندج - ايرنا - رئيس پليس فتا فرماندهي انتظامي استان كردستان گفت: فردي ساكن سنندج كه به طمع كسب سود و با وجود ممنوعيت خريد و فروش ارز در بازار آزاد، اقدام به خريد دلار از طريق فضاي مجازي كرده بود، قرباني كلاهبرداري اينترنتي شد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني پليس، سرهنگ‌ فرامرز شاكري روز يكشنبه با بيان اينكه شهروند سنندجي از فردي بدليل كلاهبرداري اينترنتي شكايت و به پليس فتا مراجعه كرد، افزود‌: شاكيه در تحقيقات اوليه گفت قصد خريد دلار داشته و‌ به فضاي مجازي مراجعه و اقدام به خريد 100 ميليون ريال‌، كرده است.
وي اضافه كرد: او مبلغ مورد نظر را به شماره كارت ارائه شده در سايت واريز كرد، اما پس از واريز وجه‌، مالك آگهي مورد نظر‌، دلارها را ارسال نكرده است.
اين مقام انتظامي اظهار داشت: در اين رابطه پرونده تشكيل و با هماهنگي مقام قضايي و آغاز تحقيقات تخصصي كارشناسان پليس فتا متهم پرونده كه فردي اهل و ساكن مشهد بود شناسايي و ضمن دلالت متهم، تجهيزات هوشمند و رايانه وي به پليس فتا انتقال يافت و مورد بررسي قرار گرفت‌.
سرهنگ شاكري يادآور شد: متهم در ادامه به بزه انتسابي به انگيزه كسب منافع مالي اعتراف كرد و گفت با اين هدف اقدام به درج خبر كذب فروش دلار در فضاي مجازي كرده اما در واقعيت هيچ دلاري در اختيار نداشته است.
رئيس پليس فتا فرماندهي انتظامي استان كردستان گفت: پس از تكميل، اين پرونده به دادسرا ارسال و براي متهم به اتهام فوق قرار مناسب صادر شد.
اين مقام انتظامي با بيان اينكه در استفاده از فضاي مجازي براي تبادل يك كالا بايد همواره اين مهم را در نظر داشت كه ممكن است تبليغ صورت گرفته براي كالا ماهيت واقعي نداشته باشد، تاكيد كرد: ممكن است در پشت پرده اين دست از تبليغات در اينگونه سايت‌ها افرادي شياد فعاليت ‌كنند كه قصد كلاهبرداري از كاربران را دارند.
سرهنگ شاكري افزود: به شهروندان توصيه مي شود براي انجام خريدهاي قانوني خود به سايت‌هاي مجاز كه داراي اي نماد يا نماد اعتماد الكترونيكي است مراجعه كرده تا در دام كلاهبرداران اينترنتي گرفتار نشوند.
رئيس پليس فتا فرماندهي انتظامي كردستان به شهروندان توصيه كرد قبل از واريز وجه كالايي كه در سايت‌هاي تبليغاتي ديده و پسنديده‌اند اول كالا را رويت كرده و با دريافت شماره تماس ثابت از فروشنده مطمئن شوند كه كالاي تبليغ شده واقعي است.
وي يادآور شد: از قرار گذاشتن با فروشندگان اين كالاها در مكان‌هاي پرت و خلوت خودداري كرده و براي رويت كالا و پرداخت پول آن حتما در اماكن عمومي و پر تردد قرار ملاقات بگذارند.
سرهنگ شاكري اظهار داشت: از شهروندان درخواست داريم در صورت مواجه با موارد مشكوك‌، آن را از طريق سايت پليس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش مركز فوريت‌هاي سايبري لينك ثبت گزارش هاي مردمي اعلام كنند.
6108/9102