۱۹ تیر ۱۳۹۷، ۱۵:۵۵
کد خبر: 82966877
T T
۰ نفر
شركت هاي دانش بنيان با ورود به بورس پيشرفت مي كنند

تهران – ايرنا -معاون توسعه مديريت و جذب سرمايه معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري گفت: فعاليت شركت‌هاي دانش بنيان در بورس شرايط پيشرفت و ارتقاي آنها را فراهم خواهد كرد.

به گزارش روز سه شنبه گروه علمي ايرنا از معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، عليرضا دليري در نشست تبيين و بررسي مشكلات صندوق‌هاي جسورانه، سال 1397 را سال سرمايه‌گذاري از طريق بستر بازار سرمايه خواند و گفت: تلاش خواهيم كرد كه جامعه سرمايه‌داري كشور با سرعت بيشتري به سمت بازار سرمايه حركت دهيم.
وي با اشاره به چگونگي فعاليت صندوق‌هاي جسورانه گفت: شركت‌هاي دانش‌بنيان، صندوق‌هاي جسورانه مي‌توانند با ورود به شركت‌هاي خدمات فناوري و شركت‌هاي خدمات تجاري‌سازي تقاضاي تبديل به دانش‌بنيان ارائه دهند كه در صورت استفاده از بستر فراهم‌شده دانش‌بنيان از حمايت‌هاي معاونت بهره‌مند مي‌شوند.
معاون توسعه مديريت و جذب سرمايه معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري گفت: هدف اين است كه از طريق فعاليت اين صندوق‌ها بستري براي سرمايه‌گذاري در شركت‌هاي دانش‌بنيان از طريق بورس ايجاد شود؛ چراكه با فعاليت شركت‌ها در بورس شرايط براي ارتقاي معقول و منطقي آن‌ها فراهم خواهد شد.
وي در خصوص وضعيت فعلي و ميزان سرمايه صندوق‌هاي جسورانه گفت: با پيگيري‌هاي جدي در چند سال اخير براي تحقق اجزاي زيست‌بوم كارآفريني و نوآوري، ايجاد و پذيره‌نويسي صندوق‌هاي سرمايه‌گذاري جسورانه با همكاري سازمان بورس و اوراق بهادار عملياتي شد كه تا كنون 15 صندوق مجوز دريافت كردند.
معاون توسعه مديريت و جذب سرمايه معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري افزود: اين روند به طور قطع نشان‌دهنده اقبال سرمايه‌گذاران و صاحبان سرمايه براي حضور در حوزه سرمايه‌گذاري خطرپذير است.
وي با تأكيد بر ايجاد سرعت در فرايند ثبت صندوق‌هاي جسورانه گفت: پيشرفت كار نيازمند سرعت بيشتري از باب راه‌اندازي صندوق‌هاي جسورانه است، لذا نيازمند تعريف مسير جديدي در مسير فعاليت شركت‌هاي دانش‌بنيان هستيم، تا با بررسي حل مشكلات شركت‌هاي دانش‌بنيان فرايند ثبت صندوق‌هاي جسورانه سرعت گيرد.
اميرهاموني مدير عامل فرا بورس ايران نيز در اين نشست، صندوق‌هاي خطرپذير را به‌عنوان يك شخصيت حقوقي جديد معرفي و گفت: در جريان ارتباط بين دستگاه‌ها و متقاضيان فرايند ثبت شركت تلاش زيادي صورت مي‌گيرد.
وي افزود:اگر بخواهيم اين فرآيند را از نگاه متقاضي بررسي كنيم خيلي از مدارك ارائه‌شده توسط متقاضي جهت تكميل مدارك تكراري است، به همين منظور نيازمند سازوكار مناسب در اين مسير هستيم.
مدير عامل فرا بورس ايران در ادامه با تأكيد بر فناوري بلاك چين در آسان‌سازي فرايند ثبت شركت‌ها گفت: خوشبختانه روال كاغذي درروند ثبت شركت‌ها مكانيزه شده است و مي‌توان شاهد بود كه بعد از مدت‌زمان كوتاهي آگهي ثبت بيرون آيد.
هاموني ادامه داد: اما ازآنجاكه در نگاه اقتصاد دانش‌بنيان طرح و ايده دانش‌بنيان بعد از 3 ماه تازگي خود را از دست مي‌دهد، نيازمند راه‌اندازي و استفاده از فناوري بلاك چين در اين بخش هستيم.
علمي ** 1836 **1440
۰ نفر