به گزارش ايرنا، اداره كل روابط عمومي و امور بين الملل استانداري اصفهان روز پنجشنبه به نقل از ' محسن مهرعليزاده ' اضافه كرد: عدم وجود خانه حكمت در گذشته به عنوان يك نقيصه مورد غفلت واقع شده كه بايد به نحوي جبران شود.
وي كه در جلسه بررسي مسائل مشكلات خانه حكمت اصفهان سخن مي گفت با بيان اينكه وجود عقلايت و تفكري منبعث از تفكر شيعي، مردم ايران را ممتاز كرده است، افزود: در طول تاريخ چند نقطه روشن و نوراني از مكاتب فلسفي و شيعي در كشور وجود داشته كه يكي از اين نقاط اصفهان بوده و تقويت كننده مكاتب و صاحب مكتب بوده است.
استاندار اصفهان با اشاره به نگاه عمل گرايانه به اين موضوع اظهاركرد: اثرات برخي از مسائل فرهنگي و اجتماعي و فعاليت هاي عميق اجتماعي و فكري و در مقابل آن اثرات تخريبي اين مسائل نيز در جامعه مشاهده شده است.
وي افزود: امروزه كمبود و نبود اين تفكرات و نبود انگيزه براي تقويت اين تفكرات به شكل بارز خود را در عمل، اجرا و واقعيت هاي جامعه نشان مي دهد.
مهرعليزاده با بيان اينكه فلسفه يكي از ضرورت هاي بسيار جدي جامعه امروز است، افزود: آسيب هاي اجتماعي جامعه نيز ناشي از عدم مراجعه به مكاتب گذشته و فاصله گرفتن از آنچه بوديم مي باشد.
وي با تاكيد بر بها دادن به فعاليت هاي خانه حكمت، اظهاركرد: خانه فلسفه يعني خانه اي كه انسان سازي، تفكر، تدبير و تعهد در آن شكل مي گيرد و پايه و اساس ساختن جامعه به شمار مي آيد و از درون آن بزرگان علوم ديگر نشات مي گيرد.
به گزارش ايرنا، خانه حكمت اصفهان ارديبهشت سال گذشته با حمايت شهرداري اصفهان، توجه و عنايت ويژه حضرت آيت الله مظاهري و به همت دانشگاه اصفهان راه اندازي شد.
اين خانه مركز تجمع و رفت و آمد دوستداران حكمت و فلسفه و پايگاهي براي برگزاري برنامه هاي مختلف علمي، آموزشي، تحقيقي و فلسفي است.
8114 / 2093
اصفهان - ايرنا - استاندار اصفهان گفت: خانه حكمت يعني خانه اي كه انسان سازي، تفكر، تدبير و تعهد در آن شكل مي گيرد و پايه و اساس ساختن جامعه به شمار مي آيد.