به گزارش ايرنا، محمد بخشي روز يكشنبه در آيين اختتاميه جشنواره عكس ازدواج سالم و پايدار در سالن اجتماعات مركز بهداشت خمين، افزود: تقويت مهارت هاي زندگي و روابط بين فردي نياز روز جامعه است و در سايه آن تحكيم بنيان خانواده رخ مي دهد.
وي ادامه داد: گذر از مراحل بلوع جنسي، عاطفي، اجتماعي و اقتصادي در زندگي اجتناب ناپذير است و بايد براي موفقيت در اين راه مهارت لازم را كسب كرد.
مشاور خانواده در استان مركزي خاطرنشان كرد: ازدواج قرارداد اجتماعي است و براي تضمين موفقيت آن بايد گفتمان منطقي احساسي و ارتباطي بين زوج ها ايجاد شود.
بخشي گفت: با توجه به رشد اجتماعي و سطح آگاهي جامعه بايد بهترين پيوندها در راستاي شرع و قانون منعقد شود.
وي شناخت خانواده و فرد را لايه هاي شناخت براي ازدواج بيان كرد و افزود: به دليل حضور فعال دختران در عرصه هاي اجتماعي و شبكه هاي مجازي شناخت درست با همياري خانواده ها ايجاد مي شود.
اين استاد دانشگاه خاطرنشان كرد: شناخت اقتصادي، تفريحات و سرگرمي، مسائل اعتقادي، صفات شخصي و نگاه به نقش جنسيتي طرف مقابل را از بخش هاي سطح عمومي است.
بخشي، ميزان مهريه، آيين ازدواج، مخارج و تحصيل را از بخش هاي شناخت سطح تخصصي بيان كرد.
معاون فني داشكده علوم پزشكي خمين هدف از برگزاري اين آيين را بهبود توانمندي و نگرش جوانان در زمينه ازدواج و ترغيب آنان به ازدواج مناسب و آگاهانه بيان كرد.
شجاعي افزود: با توجه به بالا رفتن سن ازدواج و كاهش نرخ باروري در جامعه جوانان بايد با فوايد ازدواج در سن مناسب آشنا شوند تا جمعيت با نشاط و پويا نيز در جامعه افزايش يابد.
در اين آيين از 9 اثر برتر با موضوع ازدواج سالم و پايدار تقدير شد.
7277/6013/
خمين - ايرنا - استاد دانشگاه اراك گفت: مسئوليت پذيري و درك مناسب از زندگي مشترك ركن اساسي در تجكيم بنيان خانواده و پايداري ازدواج است.