«احمد كریمی» در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در جلسه ای كه با رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، برای تامین برخی از خواسته های رانندگان راهكارهای مناسبی ارایه شد تا به تدریج مشكلات آنها در فضایی مناسب و با تعامل برطرف شود.
وی اظهار داشت: در این جلسه برای هماهنگی با گمرك برای ورود كامیون به محوطه گمركات، بیمه تكمیلی رانندگان، نظارت بر مراكز توزیع بار در استان های خوزستان و هرمزگان، نحوه توزیع لاستیك و لوازم یدكی، راهكارهای مناسبی ارائه شد؛ براین اساس انتظار داریم بخش زیادی از خواسته های رانندگان تامین شود.
دبیر كانون انجمن های صنفی كامیونداران كشور ادامه داد: در این جلسه تعیین كرایه حمل براساس تُن كیلومتر با حضور نمایندگان تشكل های صنفی نیز بررسی شد؛ با توجه به نظر مساعد سازمان راهداری به نظر می رسد مقدمات اجرایی شدن این خواسته و تعیین شركت بیمه برای استفاده از مزایای بیمه تكمیلی در آینده نزدیك عملی شود.
كریمی با بیان اینكه در این جلسه نمایندگان تشكل های صنفی و یكی از نمایندگان مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی حضور داشتند، گفت: در این جلسه فهرست نمایندگان توزیع لاستیك با همكاری وزارت صنعت، معدن و تجارت ارائه و مقرر شد با صدور حواله توسط سازمان راهداری، رانندگان بتوانند لاستیك مورد نیاز خود را با قیمت های مصوب از نمایندگی ها خریداری كنند.
وی درباره جلسه اخیر نمایندگان تشكل های صنفی با محمد باقر نوبخت معاون رئیس جمهوری نیز گفت: در این جلسه مشكلات رانندگان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و معاون رئیس جمهوری نوسازی ناوگان حمل ونقل جاده ای را یكی از برنامه های مهم دولت اعلام كرد.
كریمی بیان كرد: در این نشست همچنین مقرر شد برای تسریع در برنامه نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی مسافری و باری كشور هر هفته جلسه های مستمری با حضور نمایندگان تشكل های صنفی برگزار شود تا اجرای این طرح مهم دولت با سرعت بیشتری دنبال شود.
دبیر كانون انجمن های صنفی كامیونداران كشور، جلسه نمایندگان تشكل های صنفی رانندگان را با معاون رئیس جمهوری مثبت ارزیابی كرد و گفت: در مجموع آقای نوبخت در جریان اعتراض ها و مشكلات رانندگان حمل ونقل عمومی قرارگرفت.
به گزارش ایرنا، اكنون بیش از 385 هزار كامیون در سطح كشور در بخش حمل و نقل جاده ای فعال است و سالیانه به طور متوسط 500 میلیون تن كالا توسط كامیونداران در كشور جابجا می شود.
پیشتر «فرامرز مداح» معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای گفته بود، با توجه به برگزاری نشست های پیوسته با نمایندگان رانندگان حمل و نقل برون شهری، تامین 22 خواسته آنها در دستور كار این سازمان قرار گرفته كه بخشی از این خواسته ها مربوط به سازمان راهداری است و بخشی دیگر باید توسط سایر دستگاه ها محقق شود.
معاون سازمان راهداری خاطرنشان ساخت: برای نظارت و كنترل بر دریافت كمیسیون های اضافی از رانندگان، تشكیل كمیسیون ماده 12 به استان ها ابلاغ شده تا از این طریق، رسیدگی بر تخلفات شركت های حمل و نقل جاده ای در رابطه با اخذ پول اضافی از رانندگان، كنترل بیشتری داشته باشیم.
وی در خصوص محاسبه كرایه حمل بر اساس تن كیلومتر نیز گفت: هرچند نرخ كرایه حمل به صورت توافقی است، اما برای حمل بار بر اساس شاخص «تن - كیلومتر» كارگروهی متشكل از نمایندگان تشكل های صنفی و دست اندركاران آن تشكیل شده تا با برگزاری نشست های تخصصی، عوامل موثر بر تعیین قیمت ها را در این روش مشخص كنند.
در ماه های اخیر رانندگان حمل ونقل جاده ای در اعتراض به افزایش قیمت لوازم یدكی و لاستیك و كمی نرخ كرایه دست از كار كشیدند، اما با توجه به برگزاری نشست نمایندگان این تشكل صنفی با وزیر راه وشهرسازی، نرخ كرایه در همه مسیرها از اول تیرماه امسال از 16 تا 26 درصد افزایش یافت و روز 14 تیرماه تحویل لاستیك به نرخ مصوب به رانندگان آغاز شد.
اقتصام**1108** 2023
تهران- ایرنا- دبیر كانون انجمن های صنفی كامیونداران كشور گفت: توزیع لاستیك در برخی از استان ها به صورت محدود برای رانندگان حمل و نقل عمومی جاده ای آغاز شده و بیمه تكمیلی رانندگان نیز تا آخر تیرماه امسال عملیاتی خواهد شد.