به گزارش ایرنا، علی پولادی ریشهری روز سه شنبه در این آئین افزود: راه اندازی مركز اورژانس اجتماعی در راستای پیشگیری از بروز آسیب های اجتماعی چندگانه و دارای یك قابلیت برای جامعه جهت محلی برای رسیدگی به مشكلات و پیشگیری از رخداد و حوادث است.
وی گفت: بهزیستی به تنهایی قادر به پوشش كار اورژانس اجتماعی نیست بلكه نیل به این هدف مهم در گرو هم افزایی و تعامل همه دستگاهها با اداره بهزیستی خواهد بود.
امام جمعه دیر گفت: جامعه سالم جامعه ای است كه از سلامت روح و روان برخوردار باشد.
حجت الاسلام سید علی حسینی افزود: آماده كردن برنامه های اجتماعی همچون اورژانس اجتماعی می تواند گامی در راستای كاهش آسیب های اجتماعی در جامعه باشد.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری دیر گفت: مركز اورژانس اجتماعی بهزیستی گام مهمی در راستای كاهش آسیب های اجتماعی است.
مسعود تنگستانی افزود: شناسایی آسیب های اجتماعی و پیشگیری از آن وظیفه همه دستگاههای اجرایی شهرستان است كه همه باید دست به دست هم داده و بهزیستی را یاری دهیم.
رییس بهزیستی دیر گفت: مهم ترین هدف مركز اورژانس اجتماعی فراهم كردن پایگاهی امن برای ارجاع اولیه هر نوع آسیب اجتماعی است.
محمدكرمی افزود: مركز اورژانس اجتماعی بطور اختصاصی روی سه محور خودكشی، همسرآزاری و كودك آزاری فعالیت می كند.
وی گفت: مداخله در بحران های فردی، خانوادگی، اجتماعی، پایگاه خدمات اجتماعی و خط تلفن 123 برنامه اصلی اورژانس اجتماعی است.
رییس بهزیستی دیراظهارداشت: به منظور كاهش آسیب های اجتماعی در این شهرستان ارتباط با دادگستری، شبكه بهداشت، نیروی انتظامی و آموزش و پرورش تقویت خواهد شد.
وی یادآورشد: برای راه اندازی این مركز 300 میلیون ریال هزینه شده و برای تجهیز و نگه داری آن به تخصیص اعتبار ویژه نیاز داریم.
شهرستان دیر در فاصله 200 كیلومتری جنوب استان بوشهر قراردارد.
7207
بوشهر - ایرنا - مدیركل بهزیستی استان بوشهر در آیین راه اندازی مركز اورژانس اجتماعی بهزیستی دیر گفت: پیشگیری، توانمندسازی و ظرفیت سازی از جهت گیری و محور اصلی كار بهزیستی است.