به گزارش ايرنا علي تيزرو روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت: در صورت تخصيص 300 ميليون ريال اعتبار خانوارهاي 33 روستا تا دو سال آينده از نعمت آب شرب بهره مند مي شوند.
وي با بيان اينكه در دولت تدبير واميد فعاليت گسترده اي در بخش آبرساني روستاي انجام شده است، افزود: شاخص كنوني آبرساني روستايي در اين شهرستان 78.8 درصد است كه با طرح هاي آبرساني به 33 روستاي بخش مانه به 90 تا 95 درصد مي رسد.
وي اظهار داشت: بخش مانه شهرستان مانه و سملقان به عنوان بزرگترين بخش استان است، باتوجه به پراكندگي هايي كه دارد نياز به اعتبارات بيشتري در اين خصوص است تا مشكلات آن به حداقل برسد.
تيزرو افزود: با توجه به مشكلات بحران كم آبي در كشور و شهرستان مانه و سملقان مردم بايد الگوي مصرف را رعايت كنند تا اين مشكل كم برطرف شود.
وي بيان كرد: هم اكنون تعداد پنج روستا در اين شهرستان با تانكر آب رساني سيار مي شود كه در سال هاي گذشته 24 روستا با تانكر سيار آبرساني مي شد.
رئيس اداره آب و فاظلاب روستايي مانه و سملقان افزود: 20 درصد مشتركان شهرستان مانه و سملقان انشعاب غير مجاز دارند، در صورت مشاهده براي متخلفان جريمه هايي در نظر خواهيم گرفت.
شهرستان 110 هزار نفري مانه و سملقان در 45 كيلومتري غرب بجنورد واقع شده است و داراي 18 هزارو 663 مشترك آب روستايي است كه 16 هزارو 331 مشترك آن فعال است و 104 روستا اين شهرستان را زير پوشش قرار داده است.
7183/3007/ 6042
بجنورد- ايرنا- رئيس اداره آب و فاظلاب روستايي مانه و سملقان با بيان اينكه 33 روستاي بخش مانه با مشكل كم آبي مواجه است گفت: براي خروج از بحران كم آبي در اين بخش 300 ميليارد ريال اعتبار نياز است.