۲۸ تیر ۱۳۹۷، ۱۳:۰۹
کد خبر: 82975619
T T
۰ نفر

هند كشتی رهگیری موشك های هسته ای تولید می كند

۲۸ تیر ۱۳۹۷، ۱۳:۰۹
کد خبر: 82975619
هند كشتی رهگیری موشك های هسته ای تولید می كند

دهلی نو - ایرنا - مقام ارشد نظامی هند گفت: كشتی رهگیری موشك های هسته ای كه آزمایش های خود را با موفقیت در شرایط استقرار در بندر به پایان رسانده است تا ماه دسامبر سال جاری آماده بهره برداری خواهد شد.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از روزنامه 'اكونومیك تایمز'، كشتی ' وی سی 11184' كه برای نظارت دریایی است به خدمت سازمان ملی تحقیقات تكنیكی هند درخواهد آمد.
این كشتی بخشی از طرح دولت نارندرا مودی نخست وزیر هند برای ایجاد سپر دفاعی برابر موشك های هسته ای این كشور می باشد.
نیروی دریایی هند و سازمان ملی تحقیقات تكنیكی این كشور در قدم بعدی آزمایش های دریایی این كشتی را انجام خواهند داد. در این آزمایش ها، تجهیزات راداری و آنتن های این كشتی به دقت محك خواهند خورد.
سارات بابو رئیس شركت خصوصی كشتی سازی هند گفت: انتظار داریم تا ماه دسامبر سال جاری (آذرماه) این كشتی را تحویل دهیم.
این كشتی پیچیده كه برای روشن كردن رادارهای رهگیری خود 14 مگاوات برق تولید خواهد كرد، نقش های متعددی برای هند خواهد داشت. از جمله این نقش ها رهگیری دقیق موشك های دشمن و همچنین ارائه اطلاعات دقیق در خصوص آزمایشات موشكی هند می باشند.
به گفته مقامات هندی، تولید این كشتی 15 هزار تنی در ابتدا در یك لنگرگاه پوشیده برای مخفی نگاه داشتن آن از ماهواره ها و اقدامات جاسوسی آغاز شد. اما اكنون این كشتی در كنار اسكله پهلو گرفته و شكل خاص آن قابل مشاهده است. یك رادار بزرگ به شكل كره كه در پشت این كشتی قرار دارد به آن چهره ای متفاوت داده است.
این كشتی بخشی از طرح 'ساخت هند' دولت نارندرا مودی نخست وزیر و یكی از بزرگ ترین كشتی هایی است كه در یك شركت كشتی سازی هندی تولید شده است.
هند بر اساس این طرح قصد دارد وابستگی اش را به واردات نظامی كاهش دهد و خود به یك كشور تولید كننده سلاح در جهان تبدیل شود.
در این راستا دولت هند از شركت های خارجی نظامی درخواست كرده است كه با انتقال تكنولوژی به این كشور، كارخانه های نظامی خود را در هند احداث كنند.
نیروی دریایی هند مصمم است كه با افزایش توان عملیاتی خود منطقه اقیانوس هند را به عنوان سومین اقیانوس بزرگ جهان تحت كنترل خود داشته باشد.
این منطقه به دلیل عبور دو سوم نفت و نیمی از محموله های باری جهان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
هند این منطقه را به عنوان حیاط خلوت خود می داند و می خواهد به عنوان تنها ارائه دهنده امنیتی ارشد در این منطقه به رسمیت شناخته شود.
شبد**آساق**267**1424**1379